Tuesday, January 13

Battle of PRK-P36 Kuala Terengganu

ISLAM HADHARI VS ISLAM DAP

Islam Hadhari maknanya kita harus menjadi insan cemerlang dan gemilang. Kalau jadi Pelajar kena jadi Pelajar yang cemerlang, kalau jadi Guru kena jadi Guru cemerlang; kalau jadi IR kena jadi IR yang cemerlang; kalau jadi DR kena jadi DR yang cemerlang; kalau jadi Arkitek kena jadi Arkitek yang cemerlang; kalau jadi Peguam kena jadi Peguam yang cemerlang; kalau jadi Politician kena jadi Politician yang cemerlang, tidak rasuah, tidak salah guna kuasa: itulah Islam Hadhari.


Islam DAP maknanya PAS kena bincang dan dapat persetujuan DAP untuk melaksanakan syiar Islam.

Islam DAP maknanya negeri Pakatan Rakyat Selangor akan menjadi negeri pengeksport BABI yang utama di Asia Tenggara. Bilangan BABI di Selangor dijangka akan melebihi bilangan penduduk Selangor menjelang tahun 2011.


Islam DAP maknanya untuk laksanakan hukum HUDUD, PAS kena langkah mayat Karpal Singh terlebih dahulu.Islam DAP maknanya Pakatan Rakyat kena ikut telunjuk DAP dalam melaksanakan dasar ekonomi, sosial dan pendidikan.


Islam DAP maknanya dasar "Malaysia Baru Pakatan Rakyat" kita sedang melalui proses evolusi menjadi Malaysia Malaysian, dasar DAP yang menjadi prinsip perjuangan PAP yang akhirnya membawa pertentangan idealisme Tuanku Abdul Rahman dengan Lee Kuan Yew dan diakhiri Singapura keluar dari Negara Malaysia.

No comments: