Tuesday, February 17

Fakta Seks Bogel 1

PENGUNDI DUN N37 Bkt Lanjan; pengundi 25,550. Cina 52.8% Melayu 31.8% India 14.7% Keputusan 2008 - Elizabeth Wong PKR 12,125 Yong Dai Ying 6,970 majoriti 5,155. Kaw pengundi di sekitar Dsara, Bdr Sri Dsara, Bdr Utama.

CALON PKR yg akan ganti tempat Elizabeth ialah; bekas Timb Menteri & Pengerusi Gerakan Wilayah Dr Tan Kee Kwong, bekas Ahli Parlimen Klang Dr Tan Yee Kew, atau pun Naib Ketua AMK PKR Sgor Cheah Sang Soon.

MENGADAP DYMM Sultan Selangor, MB Selangor TS Khalid dijadualkan menghadap Sultan Selangor petang ini bagi maklum perletakan jawatan Elizabeth disusuli dengan sidang media.

JANGAN KAITKAN BN-SU Agung BN DS Tengku Adnan beri amaran kepada pembangkang jangan cuba tuduh BN terlibat dengan isu gambar bogel Elizabeth Wong. Insiden yang berlaku adalah masalah dalaman PKR dan ADUN itu sendiri. Tidak ada kena mengena dengan orang lain,katanya.

SIAPA BOYFRIEND misteri Elizabeth Wong yang didakwa curi ambil gambar bogelnya. Malah ada kata Pemuda Melayu. Kalau betul itu kes berat.

PANAS2-Ada pemimpin kanan PKR mengaku pada wartawan cara bisik2 sebentar tadi mereka pun dengar ADUN PKR Elizabeth Wong bersekedudukan dengan Pemuda Melayu.

MACAM BIASA UMNO JUGA DISALAHKAN-itulah komen Naib Presiden PKR Azmin Ali yang dakwa isu gambar bogel Elizabeth adalah angkara UMNO dan BN.

NO Q & A - sidang akhbar Elly berakhir dengan tiada soalan boleh ditanya. Wartawan yang bersesak-sesak frust sebab banyak soalan yang disediakan tak berjawab.

No comments: