Friday, April 3

Alahai Nizar ... Skandal jugak ?

MILIK SIAPA GADIS INI - itulah antara heboh di Bukit Gantang ekoran tersebar gambar yang didakwa girlfriend bekas MB Nizar, seorang guru di Ipoh.

Gambar tersebut juga tersebar dikalangan blogger. Mereka mendakwa itu girlfriend lama Nizar. Boleh tahan jugak orangnya.

Nizar memang orang baik. Pemimpin yang Siddiq, Fatonah, Tabligh, Amanah. Tapi tak sangka, ku ingat cempedak rupanya nangka.

Alahai Nizar skandal jugak rupanya kata mereka. Dengarnya ada pengakuan bersumpah dari gadis ini. Kita tunggu jugak bila akan keluar.

Entah lah, penin-penin dengar macam-macam perangai pemimpin Pakatan Rakyat. Dari Bukit Lanjan kes gambar bogel ke Bukit Selambau kes bersekedudukan ke Pelabuhan Klang kes khalwat ke Nizar kes girlfriend. Macam-macam ada !

3 comments:

Cucu Tok Selampit said...

Tuan,

Setuju dengan pendapat tuan. Macam-macam ada...

x-pkr said...

cun gak gf dia ni....sure DAP ajar cara nak pilih.

x-pkr
http://x-pkr.cpm

Anonymous said...

Bro,

Gua kat tlk gong semalam, ada mjls perjumpaan guru2 KAFA satu Selangor. Elaun guru KAFA naik jadi RM1,500 sebulan.

Part tu bagus lah. Tapi tak ada ucapan terima kasih pun dari Dr Halimah & TS Khalid kepada kerajaan BN yg terdahlu.

Apa yg gua senyum bila:-

1. Dr Halimah kata, SRA Integrasi adlah model terbaik sistem pendidikan yang merangkumi akademik dan fardhu ain. (Sepatutnya dia tambah..... yang telah dipelopori oleh kerajaan sebelum kita!)
2. TS Khalid kata, saya rasa kita perlu "back to basics" dalam penyelesaian masalah rakyat. (Sepatutnya dia tambah.... saya akan akan meneruskan dasar "back to basics" yang telah diuar-uarkan oleh MB sebelum saya, DS M. Khir Toyo).

Kesimpulannya, mana pembaharuan kerajaan PR di Selangor?