Wednesday, July 15

Exco Selangor disiasat Rasuah

SPRM sahkan sedang menyiasat kes Rasuah yang membabitkan beberapa orang Exco Kerajaan Negeri Selangor.

Jurucakap SPRM juga mengesahkan petang ini mereka telah mengeledah beberapa pejabat Exco Selangor di bangunan SUK, Shah Alam.

Selain dari itu seramai 7 orang Adun Dap juga sedang disiasat atas kesalahan yang sama iaitu rasuah yang membabitkan berpuloh ribu ringgit. Pejabat mereka juga digeledah oleh SPRM petang tadi.

Dijangkakan beberapa orang YB Selangor akan dihadapkan ke mahkamah dalam minggu ini atas tuduhan Rasuah.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

Jeffry said...

SLM BRO..LAMA KELAMAAN WAJAH SEBENAR PAKATAN TERSERLAH JUGAK AKHIRNYE..BANGKAI GAJAH DH X BOLEH NAK KABER2 DAHH HUHUHU..RAKYAT DH MULA BEFIKIR 2 KALI!!

hk said...

Jeff, mereka baru memerintah tak sampai 2 tahun, rasuah sudah berlonggok2. Kalau mereka memerintah 50 tahun maka rasuah mereka tentunya bergunung2.

sasha2020 said...

Aku dari dulu lagi memang tak percaya kat DAP ni... Mereka ni kalau diberi kuasa, akan jadi lebih teruk. cakap tak serupa bikin.

Percayalah, mereka akan tumbang dlm PRU 13 nanti. Kepada BN Selangor, mulakan langkah untuk melancarkan Gelombang biru yg mengembalikan Trengganu ketangan BN pada PRU 11 dulu selepas dirampas oleh PAS.

Selangor, boleh bangkrap dibwh pemerintahan PR. Hasil negeri berkurang. MB Khalid tak ada perancanganyg jelas dan komprehensif utk negeri Selangor. Yg mereka tahu buat ialah buang masa mencanangkan kesalahan kerajaan terdahulu. Bodoh punya kerajaan PR dan exco-exconya.