Tuesday, July 14

Lapuran MU 7

Mengulas keganasan PAS, Setiausaha Agung UMNO DS Tengku Adnan sifatkan penyokong PAS telah terpesong akidah kerana sanggup ganas dan keluar kata2 lucah kepada wanita.

Tengku Adnan tegaskan tindakan ganas penyokong PAS seperti orang gila dan UMNO ingin menyelamatkan akidah umat Islam yang dipesongkan.

Ini adalah gila yang terlampau. Gila orang yang mengaku memperjuangkan Islam tetapi sebenarnya memporak perandakkan umat Islam.

Pas sudah terlajak dari landasan Islam sebenar. Pas mentafsirkan Islam sebagai matlamat menghalalkan cara. Pas menghalalkan segalanya untuk kemenangan termasuk menganiaya golongan wanita yang berjiwa lemah lembut.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

kluangman said...

Senang sahaja: Andaikanlah ini satu tindakan provokasi UMNO untuk PAS dilihat ganas dan kasar - satu taktik kotor UMNO - kata PAS.

Anonymous said...

Di PRK Penanti BN tak bertanding, so suasana begitu aman dan tenang, tapi sebaliknya yang berlaku bila BN bertanding di MU. jadi saya mencadangkan BN jangan bertanding di mana2 PRK untuk mengekalkan suasana yang tenang dan aman kerana BN punca provokasi pergaduhan.