Saturday, July 18

Suruhanjaya Diraja siasat bunuh diri

Timbalan Perdana Menteri menyatakan hari ini, kabinet akan bincang permintaan agar ditubuh Suruhanjaya Diraja siasat kes kematian pembantu Exco itu.

Special sangat ye orang politik ni, mati bunuh diri pun nak kena tubuhkan Suruhanjaya Diraja. Jika dilayan kehendak nafsu serakah orang politik ni, sampai kiamat pun tak habis.

Kalau ada Suruhanjaya Diraja untuk Teo, maka kita minta TPM untuk juga tubuhkan Suruhanjaya Diraja siasat kematian anak Pegawai Kanan Polis Bukit Aman yang mati dibakar di Condo nya minggu lalu. Rakyat juga nak tahu, kongsi gelap mana yang telah menginiaya anak anggota kerajaan itu.

Kerajaan Ds Najib jangan ada double standard yang ini boleh yang itu tak boleh.

3 comments:

Jeffry said...

SLM BRO..TU LAH PELIKNYA..BILA ORG YG BERKAITAN DGN KERAJAAN LANGSUNG X BERSUARA TP BILA KENE DGN SUKU SAKAT DIORANG, MELENTING MINTAK TUBUH TU TUBUH NI..PIGI JALANNN DAHH!..HARRKK PTUIH!

YANG GAMBI said...

Salam bro,

Kawan setuju sangat, pemimpin kerajaan tidak perlu layan karenah puak-puak ini......

Benteras gengster dan kongsi gelap mereka habis-habisan.....

kluangman said...

Kita ( yang sokong pembangkang ) cukup gembira hari ini kerana kerajaan Barisan Nasional yang hilang 2/3 majoriti terus hidup dan relevan kerana ada desakan demi desakan dari pembangkang.

BN sudah tidak mampu mempunyai pendirian dan prinsip sendiri - semuanya goyah bila kena tekanan.

Majoriti yang menyokong BN hanya dijanjikan 'didahulukan' tetapi dari segi perlaksanaan dan keberkesanan, desakan pembangkang akan diberi keutamaan.

Where got road!!