Wednesday, August 12

MB yang semakin sasau

FATWA BARU murshidul am Pas Nik Aziz tak salahkan DAP hina Islam sebab mereka bukan Islam. Tapi orang Islam tolak Islam lebih hina katanya.

Nampaknya MB Kelantan ini semakin sasau. Dia melakukan segala-galanya kerana kepentingan kuasa politik. Agama itu dipolitikkan demi kepentingan perut dan kroni-kroninya dalam pakatan perosak rakyat. Yang kafir dia HERO kan, rakan muslim dimusuhi nya.

Kerana sikap orang yang sebegini lah sekarang ini orang Islam hidup segan mati tak mahu dibumi Singapura. Apa bezanya Lee Kuan Yew dengan Lim Kit Siang. Kit Siang pernah menjadi setiausaha akhbar raja singapura itu.

Tidak mustahil juga kalau Kit Siang berkuasa dia pasti akan menjadikan melayu malaysia macam melayu singapura. Baru itu padan muka kepada orang yang macam Nik Aziz.

Dalam perspektif lain, yang paling hina di selangor adalah Hassan Ali Exco Pas, yang tunduk diperbodoh oleh Dap dan Pkr, tatkala MBSA cuba nak melaksanakan syiar Islam dengan merampas arak BEER dari kedai 7-eleven di seksyen 8 Shah Alam.

1 comment:

Jeffry said...

SLM BRO..JGN TERPRANJAT KLU SATU HARI NANTI MUR'SHIT'DOL HAM'PAS' KATA "KLU TAK MASUK ISLAM PUN BLH DAPAT PAHALA" KEHKEHKEH