Thursday, October 29

Nizar Edan : Bom politik meletup di Pelabuhan Klang

Sidang media khas.

YB Badrul Hisham Abdullah- Adun Pelabuhan Klang . jam 5ptg - 29hb Oktober 2009. di Dewan Lumut 1 . Vistana Hotel Kuala Lumpur.

Badrul dijangka akan menjawab pelbagai tuduhan yang dilemparkan oleh MB Selangor, Khalid Ibrahim terhadap beliau.

Beliau juga difahamkan ingin mencabar MB membubarkan DUN Selangor untuk membuktikan sokongan rakyat yang semakin menurun terhadap Pakatan Rusuhan (PR) kerana perbalahan dalaman dan rasuah pemimpin yang semakin ketara.

Dua bulan lalu Khalid mengarahkan Badrul meletakkan jawatan bagi memberikan laluan pilihanraya kecil Pelabuhan Klang.

Sebaliknya Badrul menyatakan beliau dipilih oleh rakyat sebagai wakil rakyat dan bukan di pilih oleh Khalid. Sebagai wakil rakyat menurutnya, dia wajar menghormati keputusan yang di buat oleh rakyat dalam peti undi DUN tersebut.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

Aspirasi said...

tak sabar menunggu saat kehancuran PKR!

Sudah terlalu lama mereka merosakkan agama, bangsa dan negara ini..

Anonymous said...

PKR dah nak hancur..yang tinggal hanya lah bateri 3A..

Kita tunggu perkembangan yang baru ..

Berani ke Khalid Gagap bubar DUN ???

Anonymous said...

Itulah ! Mula-mula keluar penjara DSAI memang popular kerana simpati. Tapi bila bab kerja dan janji dia mana boleh buat. Dulu sebelum keluar penjara macam-macam janji yang ditabur kepada PM pada waktu tu. Tapi hampas jer !!! Sampai PM pun naik angin ! Ingat PM cakap apa ! Anuar you're too much ! Sekarang pengikutnya satu persatu dah tinggalkan dia. Pasal apa nak tunggu lagi ! Sebelum barah meletup dan bau seluruh negara lebih baik tutup PKR jer wahai kawan-kawan.Saya pun same dengan tuan-tuan ! Tapi saya dah cabut awal.

Tok Kuda