Wednesday, February 3

"CAN I FUCK YOU TODAY?" – Anwar

Antara perkataan pertama yang ditanya oleh Anwar Ibrahim kepada Saiful Azlan mangsa liwatnya di Kondominium Desa Damansara pada 26 Jun adalah “CAN I FUCK YOU TODAY?”. Demikian kenyataan Saiful ketika memberikan keterangan di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur petang ini.

Sebelum itu Saiful mendedahkan beliau pernah mendapat tips sebanyak 10 000 dollar Hong Kong ketika mengikut Datuk Seri Anwar Ibrahim ke luar negara. Selain itu, beliau juga mendakwa antara lain tugasnya ialah mengatur pertemuan sulit Anwar dengan Ahli Parlimen Barisan Nasional.

Pihak Pendakwaan dalam hujah awalannya pula menyatakan bahawa mereka akan buktikan bahawa sampel air mani yang di ambil dari Saiful adalah milik Anwar Ibrahim!

Pendakwaraya juga berhujah bahawa Saiful pada 28 Jun 09 telah membuat pemeriksaan Doktor di Hospital Pusrawi kerana diliwat. Sampel-sampel tisu bahagian luar dan dalam dubur SAIFUL telah diambil untuk ujian DNA.

DPP juga akan membuktikan air mani dari spesimen yang diambil dari dubur Saiful telah disahkan oleh jabatan kimia sebagai kepunyaan Anwar.

Menurut mereka lagi pada 28 Jun 08 Saiful telah buat report di Balai polis Travers dan telah dihantar ke HKL utk pemeriksaan doktor selanjutnya.

Perbicaraan bersambung esok.

No comments: