Saturday, March 20

Ke London mencari lubang

Setelah parah di tomoy oleh bekas rakan segelanggang, Ya dia ke London mencari lubang sokongan.

London adalah kota metropolitan. Semua ada, yang alim ada, yang jahil lagi ada. Yang siuman ada, yang gila lagi ramai. Yang lelaki ada, wanita ada, gay pun ramai gak.

Khabarnya dari 646 wakil rakyat Britain cuma 13 orang atau 2% sahaja yang sanggup sokong dia. Itu pun puak-puak penyokong gay dan lesbian. Kalau mereka tak sokong dia, mereka nak sokong siapa lagi? Kan dia pun pejuang gay di negara kita.

2% sahaja hahahaha. Ini yang akan di jual satu malaya untuk beritahu yang ada MP Britain yang sokong dia !

Brown pun dah pening kepala tengok dia datang London cari lubang sokongan.

Ya dia ke London dengan siapa ya .... jeng .... jeng .... jeng. Nanti blog x-pkr akan bongkar.

5 comments:

Arif Omar said...

mungkin ada juga coffee boy ikutnya ke sana. mungkin dah terbang dulu sebelumnya. under cover.

Anselmo said...

Jangan pusing kepala sgt dgn benggali putih ni bro, mereka bukan ada agama apa pun, semua boleh, depan belakang sama je.Ni yg kita pening mcm mana pencinta Anwar anak beranak masih boleh percaya citer2 bohong dan dongeng. Balikje dari London, Anwar akan kumpul org utk dengar citer dia dapat support queen plak. Bangang infiniti penyokong Anwar ni.

Anonymous said...

Ya Allah Jadikanlah Aku Org2 yg Arif & Tetap Bsyukur pdMu.... KEPADA RAKYAT YG BIJAKSANA, TAK ADA SALAHNYA KITA BUAT PENILAIAN SEMULA..APABILA MINYAK DITURUNKAN HARGA OLEH NAJIB.. HARGA BARANG MAKANAN KEKAL MAHAL.. QUESTION IS SIAPAKAH YANG CERDIK BERRIA2 NAIKKAN HARGA MINYAK: PAKLAH ATAU ANWAR ? (916FULL STOP)

Anonymous said...

Sesiapa yang jumpa Anwar di London ambil gambar dan video sekali.
Ingat anda di ingati membontoti dalam jarak yang agak selamat.

Suara Baru said...

ala nanti dia balik .. dia jaja cerita kat orang kampung ..queen sokong dia jadik pm malaysia ..hahahha