Sunday, April 18

Pemuda BN Rebah tersungkurSatu petanda jelas dalam Pilihanraya kecil Hulu Selangor adalah PKR akan melakukan apa sahaja untuk menang dalam pilihanraya kecil ini. Semalam dua orang pemuda BN telah cedera diserang dalam keributan penyokong-penyokong parti ghairah menyokong calon masing-masing.

Ini cuma permulaan dalam siri kempen selama lapan hari di Hulu Selangor. Kalau hari pertama sudah berdarah, bayangkan apa akan berlaku di hari-hari berikutnya. Bayangkan juga apa akan berlaku pada hari pengundian pulak nanti. Panas gerenti panas. Ganas, memang Pemuda PKR Ganas.

Melayu bantai Melayu. Itu yang jelas dari peristiwa yang berlaku semasa penamaan calon itu. Melayu sekarang tak bantai cina. Melayu sekarang tak bantai india. Yang dibatai oleh melayu sekarang adalah bangsa nya sendiri. Terer tak orang melayu ? Mesti terer kan !

Siapa yang ajar Melayu pukul Melayu ni ? Tentu dia sibangsat pengkhianat negara dan putar alam bangsa. Dia jual jual agama, dia jual nama Allah demi kuasa. Semua nya kerana nafsu serakah.

Luka yang terpaksa di jahit dengan enam jahitan ini tentu nya meningatkan Pemuda BN - kalau kail panjang sejengkal usah diduga lautan dalam ! Kalau takut di lambung ombak usah berumah di tepi pantai!

Bangunlah pemuda BN ! Jangan jadi mak nyah !

No comments: