Tuesday, May 11

Soalan Mandi Junub - Anwar Checkmate

Apa strategi Karpal Singh Peguambela Anwar bila dia cuba mengertak mangsa seks Saiful dengan soalan mandi junub ? Adakah itu soalan yang tidak sengaja atau soalan yang sudah dirancang dan diatur ? Soalan itu memeranjatkan rakyat. Ia merupakan soalan cupumas yang rakyat tidak sangka dikeluarkan sendiri oleh peguambela Anwar.

Mandi Junub menambahkan lagi koleksi "vocab" rakyat mengenai kencangnya nafsu seks Anwar - Mokhtar, Can I fuck you, Are you ok ?, Ky-Jelly, hadiah underwear dan yang terbaru mandi junub. Ini baru permulaan, dalam perbicaraan yang dijangka akan mengambil masa tidak kurang 100 hari ini, kami yakin banyak lagi koleksi seks Anwar yang akan terbongkar.

Kemana sebenarnya arah soalan Karpal apabila dia menyentuh soalan mandi junub ? Kami yakin Karpal singh mungkin pernah bertanya dengan nik aziz mengenai mandi junub. Atau setidak-tidaknya Anwar sudah merujuk kepada Al Qardawi mengenai hukum mandi junub kepada seks liwat. Tentunya dalam hujahan Karpal nanti dia akan merujuk kepada fatwa-fatwa Al Qadawi untuk memberikan gambaran bahawa mangsa seks liwat Saiful bukan lah Muslim yang baik kerana bersolat jumaat tanpa mandi junub setelah diliwat oleh bossnya.

Nampaknya Karpal sedang menjurus kepada " character assination" terhadap Saiful dalam serangan awal ini. Tujuannya apa. Tentunya hendak mensensasikan kes liwat ini. Tentunya juga hendak menanamkan persepsi dimata rakyat mengenai diri anak muda jambu yang pernah dibelai oleh Anwar. Tentunya Saiful akan terus digerudi oleh Karpal selagi dia tidak puas hati dengan jawapan-jawapan Saiful. Mungkin juga dia akan kaji setiap perkataan yang Saiful jawab untuk diputar belitkan bagai tujuan merendahkan moral anak muda ini.

Adakah Anwar seorang muslim yang baik dengan soalan mandi junub ini ? Pihak pendakwa kena juga tanya Anwar semasa dia membela diri nanti samada Anwar ada mandi junub selepas meliwat Saiful. Masak juga dibuatnya nanti bila kalau pihak pendakwa tanya pulak Saiful samada dia pernah mandi bersama Anwar atau mandi junub bersama Anwar.

Soalan wajib mandi junub juga mengesahkan " kemasukan " anu Anwar berlaku ke dubur Saiful. Ini namanya seks liwat. " Kemasukan" ini dinafikan mati-matian oleh Anwar di setiap ceramah di Hulu Selangor. Kata Anwar, doktor pusrawi mengesahkan kemasukan anu nya tidak berlaku. Tapi sekarang Karpal Singh pulak buat U turn kemasukan anu Anwar telah berlaku, sebab itu Saiful kena mandi junub kalau tidak dia bukan seorang Islam yang baik.

Pemerhati politik berpandangan soalan mandi junub ini mematikan langkah Anwar secara politik. Secara diam Karpal telah mengesahkan Anwar memang telah meliwat Saiful, itu sebabnya soalan ini di ajukan. Samada jawapan Saiful itu positif atau negatif, itu tidak penting sebab mana-mana jawapan pun ia mengesahkan minat seks liwat Anwar kepada Saiful, terbukti dengan kemasukan anu Anwar dan terpancutnya air mani Anwar ke dalam dubur Saiful. Kerana masuk dan pancut ini lah maka mandi junub itu wajib menurut pandangan karpal.

Umum mengetahui Anwar pernah menjadi seteru politik Karpal sewaktu Anwar berada dalam UMNO. Mereka pernah sama-sama berjuang dalam negeri yang sama Pulau Pinang. Anwar di Permatang Pauh, Karpal di Jelutong. Begini lah risiko yang Anwar kena hadapi apabila melantik seorang ahli politik parti yang pernah dia lawan menjadi peguambelanya. Walau seprofesional mana pun Karpal, mesti ada bibit-bibit dalam hatinya, ini lah masanya dia membelasah bekas musuh politiknya itu.

Sebenarnya ada yang tak kena dengan defence team Anwar yang Karpal Singh ketuai ini. Petandanya adalah bila awal-awal lagi Peguam tersohor Hj Sulaiman Abdullah menarik diri dari duduk bersama Karpal. Adakah kerana beliau sakit, seperti yang didakwa oleh puak Anwar atau mungkin dia tidak serasi dengan cara bekerja Karpal atau kerana beliau sudah terbau benda busuk yang hendak dia pertahankan. Hj Sulaiman dikenali sebagai seorang peguam yang lurus dan tidak mempolitikkan kes anakguamnya.

Mandi junub adalah bola tanggung yang Karpal berikan kepada pihak pendakwa.

3 comments:

kluangman said...

Jangan lupa dan terpedaya: Di akhir akhir ini Anwar dilihat tidak begitu lagi aset kepada pembangkang malah membebankan pembangkang jika Anwar terus berada diluar.

Untuk memastikan pembangkang akan terus mara ke Putrajaya di PRU13 nanti, Anwar perlu dihantar kedalam atau berada di laur negara supaya rakyat lebih simpati dan banyak isu ketidakadilan dan konspirasi UMNO akan dieksploitasi sepenuhnya.

Peranan dimainkan oleh Karpal secara silapmata di mahkamah, membela sambil menghantar Anwar ke dalam tanpa perlu pihak pendakwaraya bersusah payah. Sebab itulah banyak sangat 'bola canggung' dibuat oleh Karpal sambil memberi 'klu' memang ada berlaku peliwatan.

Anwar jika dia bersalah dan dipenjarakan, baginya itu hanya sementara, apabila rakyat percaya dan marah, pembangkang mudah untuk mara ke Putrajaya untuk berkuasa dan kemudian membebaskannya.
Tetapi betul ke Lim Kit Siang akan membebaskan 'harimau cedera' atau bukankah sebaiknya harimau yang cedera terus disimpan untuk rawatan.

Titik permulaan Anwar akan hilang dalam dunia politiknya sudahpun bermula...

Skuad Penembak Anjing said...

Salam,
Mokhtar minta laluan..

Tujuan Karpal bertanyakan soalan mandi junub adalah bertujuan utk memerangkap Saiful berkenaan spesimen air mani Anwar dalam duburnya. Kalau 'Ya' jawapan Saiful, ini bermakna, sample air mani Anwar itu sudah tidak lagi wujud kerana sudah dibersihkan. Maka, teori konsiprasi akan dibuat bahawa Air mani yg dijadikan sample itu, merupakan spesimen yang diambil pada 1998.
Jawapan Saiful menyatakan bahawa dia mandi junub dalam keadaan darurat (tidak mencuci sepenuhnya punggung) dan kemudian bersolat, meletakkan kredibiliti dan kesahihan spesimen air mani itu memang diambil dari dubur saiful.
Ingat.. Karpal sudah berpulu tahun jadi peguam dan soalan mandi junub, solat jumaat itu merupakan perangkap untuk menafikan spesimen air mani itu diambil dr. dubur saiful.. aku tulis ni pun dah naik geli.. kebenaran akan terbukti.. Mari kita sama2 doakan.. Jika Anwar baik utk Islam dan Melayu dinegara ini, semoga Allah menyelamatkannya dan memenangkannya, kalau Anwar tidak membawa kebaikan kepada Islam dan pribumi negara ini, semoga Allah melaknat, memalukan serta menghancurkan dia dan sekutu-sekutunya dengan kehancuran maha hebat di dunia dan akhirat.. Amin...
p/s : beranikah org PAS mengaminkan doa ini?

Anonymous said...

Walau pun dianggap soalan 'mandi junub ; itu soalan cepumas tetapi kiasan disebaliknya ialah peguam Saiful jangan cepat terpedaya kerana, kerana jawapan si saiful ' tak mandi , tak sembahyang ' semua nya dalam keadaan dharurat. Jangan pula ditanykan soalan yang sama kepada si anuar nanti.

Jika disoal nanti jawapan nya akan berbunyi berikut' Saya tak perlu mandi junub jika untuk bersembahyang kerana saya tidak pernah meliwat dia cuma dia yang melawat saya dikondo berkenaan.

Jadi siapa yang akan terperangkap?????