Tuesday, July 6

Yb, dah sunat ke ?



Tahniah kepada Punai Sihat Ekonomi Kerajaan Negeri Selangor yang sangat kreatif mengajak orang bersunat. Semoga ianya dapat mendekatkan lagi YB Karpal dengan Nik Aziz yang sangat anti negara Islam. Kepada YB Karpal jangan lah pulak ambil tindakan disiplin kepada YB Teratai yang sukarela berada dalam lingkungan orang-orang yang bersunat.

Program ini juga menunjukkan kejayaan Dakyah Nik Aziz. Kalau sebelum ini YB Bukit semak Lanjan diserkupkan tudung untuk berceramah di kelantan, kini giliran YB Teratai pulak untuk anjur Tilawah Al Quran.

Mana perginya Hassan Ali, Exco Hal Ehwal Islam Selangor. DIA TIDUR KE ATAU SIBUK BERCERAMAH, sehingga YB Teratai kena anjurkan Tilawah ini.

Layaklah dia YB Teratai selepas bersunat menerima gelaran YB Ustazah Janice.

8 comments:

Anonymous said...

I believe that this is one of DAPig tactics.. Be close to Muslim, get their confidence and support... when those piggy get the support they need, they can embazzled the ZAKAT money for their on purposes..

-hate those two-faces politician-

agbr47 said...

Haru biru. PAS jual nama Allah. DAP berfirman di pentas politik. Yang ni nak anjur musabaqah? Terror juga N.ajis perguna bab Quran ni.

agbr47: Ramailah ahli DAP bertakbir selepas setiap peserta selesai membaca.

armouris said...

info tentang bersunat di SIHAT SELALU - Kelebihan Berkhatan

Melayu Pasir Gudang said...

Kalau perkara macam nie kau anggap alah bias teral biasa, maka akan dating Islam Negara kita akan jadi Islam Liberal macam Indonesia dan Negara-negara Islam lain di Asia Barat. Ahlul PAS al Khawarij kat DUN Teratai kena baca cerita seorang pemuda muslim yang menolak untuk melakukan dosa membunuh dan berzina tetapi menerima dosa untuk minum arak kerana fahaman pemuda itu bahawa minum arak lebih kecil dosanya daripada membunuh dan berzina, yang akhirnya kerana minum arak pemuda itu juga berzina dan membunuh, inilah yang akan terjadi nanti jika kita tidak halang atau bising atau tegur dari awal.

Memang tak salah dan tak dosa dia nak sama-sama menjayakan program keagaman, tetapi letaklah dia di belakang sejurang-kurangnya pada banner itu tertulis anjuran Maahad Tahfis Manbaul Huffaz MAHFUS dengan kerjasama YB Jenice Lee baru nampak sopan sikit tak menguris hati umat Islam. Jangan sampai anak cucu kita akan kata PAS for ALL, maka semua boleh, di nikah kan oleh orang kafir pun sah.

Melayu Pasir Gudang said...

Salam

Isu nie aku ada postkan dalam blog melayupasirgudang@blogspot. ada komen dari Anynamous kata" apa salahnya mana tahu PAS berjaya melembutkan hati ADUN Teratai ini , mungkin juga kah beliau rtelah menerima hidayah dari PAS dan memeluk ISLAM cuma tak nak istiharkan sahaja.."

Persoalannya bukan soal terbuka hati atau terbuka kain ADUN teratai tu... persoalannya mana pergi Ustaz-ustaz,alim ulama PAS DUN Teratai atau paling tidak mana mudir-mudir tahfiz tu....

Tak rasa terhina ke,majlis tilawah dan hafazan al quran di anjurkan oleh orang kafir kamu senua cuma ikut belakang aje...cuba baca banner tu betul-betul, di anjurkan oleh siapa dan kerjasama siapa?. aku ada postkan juga dalam blog tu hadiah yang di sediakan, Kau orang yang kata perjuangkan Islam tak rasa terhina ke dengan jumlah hadiah yang ditawarkan bila pertandingan mewarna kanak-kanak hadiahnya RM 800.00, tilawah al-
Quran Cuma Rm 100.00

Bingai @ Bangang said...

Boleh ke sunat lagi tu? Tak liat ke? nak cari celah rumpun semak pun satu masaalah tu. hehehe

aku yang bingai

Megat Alam Gempita said...

Lepas ni mungkin PAS akan anjurkan hafazan pembacaan Kitab Injil dan pertandingan koir di gereja.

Inilah bahananya kalau dah kemaruk nak berkuasa, kesucian Islam dan Melayu digadaikan kerana pemikiran telah diracuni oleh para harbi DAP n PKR.

Kalam Timur said...

Salam Perjuangan,

Mesti ulamak terompah akan kata bahawa dakwah dia telah berjaya. hahaha... orang melayu, cukup mudah termakan budi, cukup suka caci mencaci, akhirnya tergadai negara sebagai ganti. Mgkin juri utamanya ialah kalipa kapirla lim dari penang.hahaha...

Mohon tuan link kan blog ini ke blog saya di:

http://warkahkalamtimur.blogspot.com/

Mohon tunjuk ajar tuan kerana saya masih baru dalam pertempuran maya ini.

Terima kasih.

-Melayu Bangkit!!!-