Thursday, September 30

Merasa di beduk EXCO Selangor

Kotappan menunjukkan kesan lebam di belasah.

Tak semua orang rasa.

Tapi Kotappan rasa. Hebat benar lah yang membelasah dia ni. Kotappan kata yang membelasah dia adalah Dr Xavier Vijayakumar, Exco kerajaan negeri selangor.

Ahad lalu Xavier dan Kotappan berentap untuk jawatan ketua cabang pkr kota raja. Menurut maklumat dalaman Kotappan telah memenangi jawatan itu. Kiraan undi dijalan sebanyak lima kali di dewan MATC di Kota Raja. Semuanya menyebelahi Kottapan.

Xavier tak puas hati bila dia kalah lalu buat kecoh bersama budak-budak gangsternya. Mereka melarikan semua tong undi dari kota raja ke ibu pejabat pkr di petaling jaya. Macam cerita tamil pulak dah. Kejadian berlaku jam 12 malam lebih kurang. Adegan lari melarikan, kejar mengejar tong undi benar-benar berlaku.

Xavier adalah orang kanan Azmin. Xavier tahu yang dia akan dapat "suaka politik" di ibu pejabat pkr. Lalu Xavier menjadikan ibu pejabat itu sebagai kubunya setelah dia kalah.

Syabas Xavier. Maka barisan Exco negeri selangor sekarang bukan ada hanya seorang gangster, 2 orang gangster rupanya !

Kotappan dan anak lelakinya dibelasah teruk hingga lebam dan berdarah. Mereka kini dirawat disebuah hospital di klang.

Warisan yakin Kotappan akan dihadapkan ke lembaga disiplin PKR atas tuduhan cuba menggelak bila hendak dibelasah oleh  Exco kerajaan negeri selangor.

3 comments:

pacat said...

hahahaha!!! lawan boss lagi.. tu sik baik kena beduk.. kalau kena liwat ramai2 mau KO tu!!

Anonymous said...

tu yang spek atas kepala tu mesti Puteri UMNO..x de tertib langsung g melawat orang sakit..macam nak g shoping jer..ni yang buat orang berbulu dengan diorang

Anonymous said...

tu bukan puteri umno lah. tu pkr punya amp daa....asyik nak tuduh orang sja kerja