Monday, October 11

Anwar Suruh Rahimi Masuk ?


Adakah Rahimi juga adalah mangsa seperti Saiful?


Rahimi kata tidak !
Pabila calon Timbalan Presiden PKR Mustaffa Kamil Ayub memulakan isu masuk memasuk, ramai orang jadi mushkil. Mus saja nak pekenakan boss nya ke? Atau Mus sudah bosan dengan perangai boss yang menyebelahi azmin? Atau Mus nak mengesahkan kepada khalayak memang boss nya kaki masuk?

Isu masuk memang sangat sensitif untuk Anwar sejak beberapa tahun yang lalu hingga sekarang atas dakwaan Anwar telah memasukkan anu nya ke beberapa orang anak muda jambu. Sampai sekarang pun mahkamah tinggi kuala lumpur masih membicarakan isu samada masuk atau tidak.

Perkara masuk ini juga pernah diberitahu oleh Saiful kepada pihak Hospital Kuala Lumpur. Dan kemasukkan itu telah meninggalkan barang kes. Saiful menyimpan barang kes itu berhari-hari sampai dia tidak membuang air besar. Bayangkan kalau kita tak buang ait besar berhari-hari, tengok apa rasa nya.

Rahimi juga yang biasa disebut sebagai orang yang bertanggungjawab memasukkan Saiful ke pejabat Anwar bertugas sebagai pembancuh kopi. Dengan masuknya Saiful kepejabat Anwar itu lah yang memungkinkan Saiful berjalan hingga ke Singapore, Bangkok dan Hong Kong.


Warisan cuma nak pesan kat Mus, jangan lah marahkan anak sindir menantu !

1 comment:

amir07_johor said...

panas statement tu bro