Saturday, October 16

Roadshow SSDE 2 - Akhirnya Tranungkite masuk jaring

Tranungkite merupakan barua nik aziz yang berpenyakit paling kronik. Tranungkite akan melakukan apa sahaja yang diarahkan oleh hulubalang-hulubalang pas samada salehuddin atau mahfuz. Kerja baik, kerja jahat, semua mereka buat. Matlamat menghalalkan cara beb.

Namun akhirnya barua Pas ini terperangkap dalam kelambu UMNO Selangor yang kini rancak mengatur langkah menyerang musuh-musuh politik mereka.

Setelah 20 Roadshow dilaksanakan oleh Sekretariat Selamatkan Selangor Darul Ehsan (SSDE) sebelum bulan puasa lalu, kini Sekretariat SSDE telah mengatur 35 Roadshow SSDE 2 untuk dilaksanakan dalam tempoh 3 bulan ini.

Kini UMNO Selangor sedang memacu. Serangan hebat dan rancak boleh dilihat dari setiap Roadshow yang di buat. Gol demi gol dijaringkan oleh barisan Pemidato.

SSDE 2 juga berjaya memasukkan Tranungkite ke dalam jaring yang sengaja ditebarkan. Akhirnya maklumat SSDE kini melangkaui agendadaily, malaysiakini, malaysian insider dan terbaru Tranungkite.

Segagah-gagah Tranungkite, hebat lagi GAP yang berjaya memerangkap Tranungkite untuk masuk ke dalam jaring SSDE 2, klik sini.

No comments: