Friday, November 26

Memakamkan PKR di Roadshow SSDE 2 PELABUHAN KLANG

PKR makin tenat, malam ini rakyat akan mulakan majlis pemakaman PKR di Dun Pelabuhan Klang.

Roadshow Selamatkan Selangor Darul Ehsan, Dun Pelabuhan Klang, Parlimen Klang

26 Nov, Jumaat, 830 mlm

Lokasi - Perkarangan Bilik Gerakan UMNO Caw. Kg Hamid Tuah Telok Gong, Pelabuhan Klang.

Penceramah - Sdr Fairus Khairuddin (Bekas Tim Ketua Menteri Penang), Ust Kamal Saidin (Penasihat Agama MB Terenganu)

1 comment:

Gerakan Timur said...

Salam Warisan 2057,

Gerakan Timur terdengar terdapat kritikan/komen dari warga yang hadir ke mesyuarat SSDE tentang Sdr Zahid Md Arip. Ia berikutan cara penyampaian hujahnya yang pedas, panas dan keras.

Ingin GT maklumkan bahawa GT menyokong cara Zahid berikutan keperluan UMNO utk cater the needs of young people. Orang muda taknak dengar ceramah yang biasa. Lihatlah sambutan orang muda. Kami darah panas, hati panas, maukan yang panas. Mgkin kritikan ini hadir dari veteran, atau ahli amPas yang menyamar telah taubat nasuha. Namun, percayalah, kelesuan pemuda umno salah satunya disebabkan tidak dibakar hatinya, oleh kerena ceramah politik "mr. nice guy" dari UMNO sebelum ini. Stakat ini, GT belum nampak ada hadirin yang hadir mengantuk apabila sdr Zahid berhujah. Klu dato' satim diman .. ramai.. hehehehe...

GT sarankan agar ada lagi karektor spt Zahid dan Ezam di pentas SSDE!!! We are no longer defending... it's time to attack!!!

Alhamdullillah, dynamic duo ini berjaya membawa rakan2 GT hadir ke SSDE, walaupun sebelum ini mereka agak reluctant pada politik. Bukankah ini sesuatu yang baik???


Gerakan Timur
-melayubangkit!!!-