Wednesday, December 15

Maklumat liwat - anwar makin meroyan dibelasah wikileaks


“Wikileaks, apa bukti kamu, bawa Lee Kuan Yew ke mahkamah. Saya tidak peduli, kamu fikir saya buat atau tidak. Itu bukan urusan saya. Kamu ada rakaman video atau catatan doktor, bawa ke mahkamah. "

"Ada bukti? Saya minta peguam saya menjawab. Ada bukti?... Lee Kuan Yew (boleh) bawa ke mahkamah (dan) jadi saksi kepada Najib di mahkamah," katanya.

Dua frasa di atas cukup membayangkan betapa kecutnya anwar bila diserang wikileaks. Ucapan ini dihampurkan oleh "anugerah tuhan" itu malam tadi dalam satu ceramah di kuala lumpur.

Warisan sekadar hairan, anwar sangat bimbang semacam dengan dakwaan wikileaks ini. Relax lah pak sheikh, anta bukan tak pernah kena serang. Tapi ya tak ya juga serangan ini lain macam. Ia adalah maklumat yang diperolehi dari CIA. CIA pulak dapat dari Sing Intel yang dimaklumkan ke Australia ONA.

Bila bercakap soal kehebatan CIA, Sing Intel dan ONA ini, bukan main-main punya inteligent service. 


Lebih dari itu, ia melibatkan maklumat yang diperolehi dari nama besar Asia, Lee Kuan Yew. Kuan Yew pulak sudah jadi sahabat baik nik aziz. Sejak bila mursidul am pas ini mengajar Kuan Yew berbohong ?

2 comments:

Wake UP! said...

14 Februari 2011. Masyarakat gay dikejutkan dengan satu upload video lucah Anwar Ibrahim yang kini telah menjadi Top 10 yang didownload di gayporn.

Anonymous said...

Dia dah mula menggelabah beruk dah. Cakap berdegar2. Mana bukti konon... Pirah mabukk! Lihat raut muka je, org dah boleh kenal siapa mamat ni. TIADA NUR!!!