Monday, January 17

Lawyer itu minta maaf

Isu AZAN. Peguam Cina yang komplen azan di masjid Kg Kerinci KL tadi hadir di PC bersama Menteri Wilayah Persekutuan Datuk Raja Nong Chik untuk minta maaf.

Dalam PC tu Datuk Raja Nong Chik juga berkata kerajaan tidak ada keluarkan arahan perlahan azan masjid tu. Ia merupakan salah faham. Jangan jadikan isu politik, katanya lagi.

7 comments:

Klik Di Sini said...

salam tuan..

mohon link di blog tuan..

segala kerjasama didahului ribuan terima kasih..

mimview.blogspot.com

Anonymous said...

aduh, mudahnya dia lepaskan diri setelah menghina umat Islam, agama Islam dan orang Melayu membantah seruan Azan.... minta maaf dan cakap tak dapat nak bezakan antara Azan dengan kuliah subuh.... hei bangsat, kenapa kau tak bantah wayang2 cina yang melalak kat topekong2 di bandar2 dan kampung2 sampai mengganggu suasana malam di kampung2 dan di bandar2... jalan pun sesak. orang cina boleh ya? laknat betullah kamu ni...

sgray said...

Ban violates human rights, says Yen Yen...nie lagi panas bro..dari the star..YB mca Betina...

Ini lah akibatnya bila terlalu banyak amaran ..Jamil khair apa kata anda bila betina nie kata camtu.....wallahuwalam

blogenstarz said...

Buat peringatan kepada yang lain2.

Pakatan Rakyat akan spin nanti....

Anonymous said...

www.freemalaysiakini.com

laporan berita terkini ...

Anonymous said...

Tak bleh terima maaf kamu. Sebab kamu loya takkan tak tau undang-undang. Sudah berapa lama kamu tinggal di Tanah Melayu ni, tak tau tau lagi ke?

Anonymous said...

ng yen yen tu cakap apa...? kepala atok dialah =.. human rights puki dia.. kalau gitu org islam bolehlah kerja kat ladang babi.... ! hei Najib, apa ni menteri kamu ni cakap apa? betina sundal ni merepeklah... human rights pantat dialah... arak tuharam dlm Islam... dia paham tak soal Islam...?