Wednesday, January 12

Panas - Hassan Ali warning Khalid !


Hasan turut memberi amaran, kerajaan negeri mungkin akan menghadapi masalah sekiranya melancarkan serangan peribadi ke atas Khusrin.

Jelasnya, tindakan itu tidak adil kepada 28,000 penjawat awam di negeri itu.

"Jika mereka berpiket, kita mungkin akan bermasalah," katanya.

begitu lah antara ayat Dr Hassan Ali dalam PC nya pagi tadi, seperti yang dilapurkan oleh malaysiakini.

Ayat-ayat tersebut adalah konotasi positif terhadap Khusrin dalam keadaan Khalid sedang memusuhi ketat SUK baru itu.

Pendirian ini amat berbeza dengan pendekatan Pkr dan Dap yang terus memusuhi istana dalam isu perlantikan Exco Selangor ini.

Ini merupakan kenyataan pertama dari Pesuruhjaya Pas Negeri Selangor mengenai isu ini. Sebelum ini terdapat andaian Pas menjadi parti pengecut yang di cucuk hidung oleh Dap dan Pkr.

1 comment:

Anonymous said...

Hasan Ali sejak dari awal lagi saya dah kata Muka beliau adalah muka pembelok,Ilmu dia Hampih ada PHD Riak ,Nak kata Ustaz pun bukan,Ulamak Pun Bukan,Sekular dah lebih dari Islam lagi,Saya tak naka Apa lebihnya pada Hasan Ali yang di lantik sebagai PJ selangor melankan membawa perpecahan dalam Pas selagor saja.Perangai dia lebih kurang macam Azizan Razak MB Kedah,Tamak,gila kuasa ada ajenda tersembunyi dalam hendak di ketengahkan dalam pas semata mata untuk capai cita cita peribadi nak jadi MB Selangor dan dak ber gabong dengfan UMNO.Memang celaka Hasan Ali ni!!!!.Pas pusat dok tunggu apa lagi tukar saja Anak Pak Ali haram Jadah ni.