Thursday, February 3

Ahli Pas kah yang merogol pelajar malaysia di Mesir ?

Macam-macam fitnah yang dilemparkan oleh pihak yang tidak bertanggungjwab terhadap perkara yang berlaku di Mesir.

Terbaru adalah kiriman facebook yang dikirim dari Malaysia yang kononnya menceritakan kejadian yang berlaku di negara yang sedang rancak bergolak itu.

Adakah mungkin yang membuat fitnah ini ahli Pas ?

Mungkin !

Baca di sini.

4 comments:

blogenstarz said...

ITU lah apa yang mereka pelajari diMesir atas tajaan PAS.
Kilang FITNAH DAN ANAK HARAM !

Laksamana Bentan said...

Pas tidak mengamalkan ajaran Islam ketika berpolitik tetapi mempolitikkan agama Islam.

p/s: http://laksabentan.blogspot.com
Blog tuan sudah saya link.

Bahtera Merdeka said...

Pas dilihat sudah tidak relevan lagi dengan keperluan umat Islam di malaysia.

Pas hanya relevan dengan perjuangan kiasu-cauvinist-racist politik kaum China DAP sahaja.

p/s: http://bahteramerdeka53.blosgspot.com

JKKKK Kota Sarang Semut said...

aku setuju dgn blogenstarz...kalau ikut hati kita plak buat demonstrasi bantah selamatkan budak-budak PAS ni...tapi tak sampai hati pulak!!!sebab tu aku ni UMNO...kalau hati aku mcm celaka..tentu aku penyokong PAS berdengung!!!
T
n Warisan..minta jasa baik linkkan blog saya...TQ
http://jkkk-kotasarangsemut.blogspot.com/