Sunday, February 20

Khalid pecat 3 Exco


Khalid Ibrahim mengesahkan hari ini bahawa beliau telah mengadakan perbincangan dengan rakan-rakan dalam Pakatan Rakyat di negeri itu mengenai rombakan barisan exco kerajaan negeri.

Khalid dilaporkan berdepan dengan tekanan untuk membuat rombakan tersebut kerana menghadapi masalah dengan anggota exco tertentu seperti Dr hassan ali.
menurut makluman dalaman network supol MB, tiga orang exco telah disahkan akan di humban keluar dalam kabinet Khalid Ibrahim.

mereka yang akan dipecat sebagai exco adalah ronnie liu, yang menjadi dalang kes TBH yang sehingga kini tidak selesai. dia juga semakin tidak pupular dikalangan pengundi cina di selangor kerana penglibatannya dalam beberapa perniagaan.

Dr hassan ali juga antara yang bakal dipecat. khalid dikatakan amat dukacita dengan hassan ali yang cuba berbaik dengan DYMM Sultan Selangor semasa krisis SUK yang lalu. hassan ali dikatakan telah menikam khalid dari belakang.

elizabeth wong juga hampir pasti menemui pintu keluar kali ini. isu gambar bogel nya disifatkan masih signifikan dalam kempen-kempen psywar bn. ia manjadi liabliti yang sangat besar kepada pkr kini.

3 comments:

Tenno perang said...

biar lah si elly tuhh...jagn lah buang dia...nik ajis dah ampunkan dosa dia...xda alasan ler mr flinstone(khalid) nak buang dia...sian dia..pasnih dia nak kerja apa?...sian kat dia...

Anonymous said...

pulak dah..semua tu kan orang kuat dato..hancur nanti pakatan dato..

MELAYU KULAI said...

Hurmmm...patutnya exco2 tu semua berpakat untuk pecat si Khalid.