Sunday, March 20

Miera sedia di tegur

Miera Leyana Minta Maaf, Tak Sedar Baju Terlampau Seksi
Miera Leyana
KUALA LUMPUR: Pelakon Miera Leyana memohon maaf kepada semua pihak atas kesilapannya mengenakan pakaian seksi sehingga menampakkan sedikit sisi payudaranya.
Katanya, dia tergesa-gesa memilih pakaian rekaan Wan Huzairil tersebut pada pagi Jumaat lalu untuk menghadiri majlis makan malam anjuran Rafflesia dan Mandalay di Hotel Le Meridien, di sini, pada hari yang sama.
“Saya memohon maaf kepada yang tidak menyenangi apabila melihat saya berpakaian seperti ini. Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi.
“Saya sendiri yang memilih pakaian ini kerana nampak sangat cantik dan lain dari lain. Tak sangka pula apabila pakai, jadi seperti ini.
“Kalau saya pakai tiub, nampak tak cantik pula sebab pakaian ini terdedah di belakang,” katanya kepada mStar Online.
Bagaimanapun, pelakon filem Apokalips yang bakal muncul di pawagam ini akan berhati-hati memilih pakaian agar tidak berlaku insiden seperti itu.
Miera mula tidak selesa mengenakan pakaian tersebut setelah ramai yang memerhatikannya dengan pandangan pelik dan ada juga yang datang kepadanya untuk menegur.
“Saya bersedia menerima teguran orang ramai dengan terbuka tentang pakaian saya ini dan berjanji tidak akan melakukan kesilapan yang sama,” akhiri pelakon drama Luna Fantasiku dan Kamelia Katrina ini dalam nada kesal.
sumber mstar.com
komen warisan 
sebelum ini kisah pelakon seksi ini ditegur oleh blogger medan info kita. warisan amat bersetuju dengan pandangan sahabat blogger itu.
warisan amat berharap semoga lain kali artis-artis baru dan fofular kita lebih berhati-hati.
yang sah gambar ini adalah gambar betul dan bukannya gambar super-imposed seperti gambar seorang pemimpin kanan umno yang menjadi bualan di media maya baru-baru ini. 

3 comments:

Nenen said...

Miera Tak takut kena gigit.....
grrrrrrr

Anonymous said...

Miera
Apa kisah dengan apa orang kata, sayang. Dedahkan lagi biar nampak semuanya, lagi bagus. Dedah sedikit tak selesai masalah.

Tak cukup dengan dedahan di bahagian atas, dedahkan pula bahagian bawah, bahagian di bawah pusat tu lah. Jangan peduli apa orang lain kata. Orang lain apa tahu. Mereka nak memburukkan kamu sahaja. Tersukan mendedah sehingga miera merasa puas. Kami pun sudi melihatnya, sama tak dengan yg orang putih punya.

Selamat mendedah sayang!

mansid said...

Saje je nak tunjuk tetek, tak payah minta maaf. Cara mudah untuk jadi popular.

Sambil itu lawati blog saya:
Najib: Anwar should provide DNA sample