Sunday, March 20

Panas - NGO PKR berpaling tadah
SHAH ALAM - Kira-kira 50 ahli Persatuan Waris Malaya berhimpun di Dataran Shah Alam, semalam bagi mendesak Datuk Seri Anwar Ibrahim menyerahkan sampel DNA beliau kepada mahkamah. 

Pertubuhan bukan kerajaan (NGO) itu turut mendesak pasukan peguam bela yang diketuai oleh Pengerusi DAP, Karpal Singh untuk memberi kerjasama yang baik dalam kes liwat Anwar ini. 

Pengerusinya, Sheikh Weshal Sheikh Ahmad berkata, Anwar selaku pemimpin tertinggi Parti Keadilan Rakyat (PKR) perlu menunjukkan contoh yang baik dalam usaha memberi kerjasama kepada pihak mahkamah. 

Menurutnya, sikap suka berdolak-dalik yang ditunjukkan oleh Ahli Parlimen Permatang Pauh itu memberi kesan negatif kepada ahli PKR. 

”Anwar patut tunjukkan bahawa beliau seorang pemimpin dengan menyerahkan DNA in. 

”Sekiranya ada masalah pengikut PKR akan memberi alasan bahawa ketua mereka enggan beri kerjasama, kami pun tidak akan beri kerjasama,” katanya ketika ditemui media, semalam.


lapuran sinar harian


komen warisan


warisan tidak pasti siapa dia Sheikh Weshal yang memimpin WARIS MALAYA, sehingga lah ada komen pembaca dalam artikel semalam yang menyebut Sheikh Weshal ini adalah anak Datuk Sheikh, pemimpin kanan PKR Klang.


apa pun warisan nak ucapkan tahniah kepada Sheikh Weshal anak muda yang berani menyatakan kebenaran walaupun ia amat pahit sekali. kebenaran bahawa anwar adalah seorang peliwat.  

1 comment:

Anonymous said...

TAK LAMA LAGI BINI PELIWAT PUN AKAN PALING TADAH SBB DAH PENAT PALING BUNTUT KAN PELIWAT NAMUN PELIWAT TETAP SYOKKAN KAT SHAMSIDAR DAN AZMIN..