Wednesday, March 23

Pas bersekongkol dengan aksi seks Pornstar

Pas menyifatkan pendedahan video lucah memaparkan aksi seks seorang pemimpin pembangkang dengan pelacur semalam sebagai amalan politik kotor dan bermotif politik menjelang pilihan raya negeri Sarawak.

Presiden Pas Datuk Seri Abdul Hadi Awang yang juga Anggota Parlimen Marang berkata mengikut ajaran Islam, sebarang tuduhan yang melibatkan maruah dan moral perlu ditolak sekiranya wujud kekeliruan.

Abdul Hadi berkata, demikian kepada pemberita di pejabat ketua pembangkang di Parlimen yang turut dihadiri Datuk Seri Anwar Ibrahim, Penasihat DAP Lim Kit Siang dan beberapa anggota pakatan pembangkang yang lain.

"Kekeliruan boleh berlaku sekiranya laporan itu tidak diperincikan dengan cara yang sebenar, sebab itu Islam mewajibkan empat orang saksi yang adil dan bermaruah.

"Perlu diteliti jurukameranya siapa, alat perakam itu bagaimana, pelakon yang sebenar, penerbitnya...adakah mempunyai sifat-sifat bodoh, jahat, bohong, kalau ada sifat ini tidak layak menjadi satu maklumat yang betul. - Bernama


komen warisan - presiden pas nampaknya masih bersilat dengan keangkuhan dan ketaksuban.

datuk T wajar segera menjemput Hadi Awang, Dr Harun Din dan Harun Taib untuk menonton video seks pornstar lelaki Y ini.

datuk T wajar menyelamatkan akidah pemimpin pas yang semakin tersongsang jauh mempertahankan lelaki Y.

walau apa pun agenda datuk T, tentu beliau akan memperolehi pahala yang besar jikalau boleh mengembalikan akidah pemimpin pas ke pangkal jalan.

moga Allah akan membuka hati dan jiwa pemimpin-pemimpin pas terhadap kebenaran yang nyata.

No comments: