Friday, March 18

Romance anwar-shamsidar - kaitan dengan DNA

Menjadi rahsia umum yang anwar mempunyai hubungan intim dengan Shamsidar, isteri Azmin Ali Timbalan Presiden PKR. Antara yang paling kehadapan bersedia menjadi saksi hubungan anwar-shamsidar ini adalah Ummi Hafilda. 

Ummi sedang mengadakan roadshow ke seluruh negara bagi membuktikan kebenaran ini.

Antara orang lain yang terang-terangan melihat romance anwar-shamsidar ini adalah Dato Nalla Karuppan, bekas rakan sepermainan tenis anwar. Nalla pernah mengaku yang dia pernah membawa anwar dan shamsidar ke beberapa lokasi romance anwar-shamsidar yang berlangsung bukan sekali tetapi beberapa kali. Malah kereta Nalla pernah menjadi saksi perbuatan curang anwar-shamsidar itu.

Yang mungkin juga tahu romance anwar-shamsidar adalah azizan, bekas pemandu Azizah isteri Anwar. Azizan adalah seorang yang setia. Dia pernah bekerja dengan azmin dan azizah.

Romance anwar-shamsidar ini dikatakan benar-benar berlaku. Yang sebut begitu adalah Ummi dan Nalla. Nyata romance anwar-shamsidar ini boleh menampilkan beberapa orang saksi yang kredible. Apa hasil romance anwar-shamsidar? Anwar tentu ada jawapannya. Jawapan ini ada kaitan dengan DNA yang anwar sangat takut  untuk memberikannya. 

Tentunya romance anwar-shamsidar ini boleh dibuktikan sekali lagi melalui DNA. DNA anwar bukan sekadar kepentingan kes saiful. Tetapi juga penting buat anak angkat anwar yang kini berada dalam jagaan azmin. DNA boleh membuktikannya.

2 comments:

Anonymous said...

teringatkan tilam yang dibawa ke mahkamah masa kes lama dulu... bertompok2 kesan air mani... kot2 ada kesan air mani nuar dgn pompuan ni kot?

Anonymous said...

ala, tak yahlah nak kaitkan dna mereka berdua tu.... dah lama jadi satu.... kan anak dia dah kata Papa Hebat....! Hebat sex depan belakang betina jantan dia balun.... Hebat tu