Sunday, August 3

Jeng....jeng.....jeng.....saiful strike back !

Mangsa liwat Anwar Ibrahim datang dengan lebih berani apabila tampil dengan laman blognya http://mohdsaifulbukhari.blogspot.com/. Kali ini dia bercerita tentang tugasnya sebagai coffee boy anwar.

Hebat sangat rupanya anwar ni, coffee boy dia pun dia bawa makan angin di Hong Kong, Bangkok dan Singapura. Sangat pelik bin ajaib, tak sampai tiga bulan bekerja sudah di bawa keluar negara. Agak-agak kenapa coffee saiful sedap??? sebab ada rasa sweet & sour ke ?? ..... itu anwar lebih tahu.

Dalam keadaan rakyat dibawah mengelupur dek kerana ekonomi yang semakin merudum kerana harga minyak yang semakin meningkat, rupa-rupanya pemimpin yang yang mempunyai tag PEJUANG RAKYAT ini, berbulan madu bermewah-mewahan diluar negara berselindung atas nama seminar antarabangsa dan pertemuan sivic soceity !

Tahniah saiful kerana jadi manusia yang berani kerana benar. Dia telah berjaya keluar dari kepompong mangsa manusia yang sangat hebat berpidato. Anwar lupa sepandai-pandai tupai melompat akhirnya kan jatuh juga ke tanah.

Kita masih menantikan detik-detik yang lebih mengasikkan dari laman blog saiful. Pilihanraya Permatang Pauh menjadi saksi akan kemeriahan dan kemewahan dua sejoli ini yang akan terus di paparkan dari blog saiful ini.

No comments: