Wednesday, February 18

Fakta Seks Bogel 3 - Bukit Lanjan

MENGAKU-MP PKR PJ Selatan Hee Loy Sian kata beliau tidak tahu di mana pembantu khasnya yang dikatakan teman lelaki Eleizabeth Wong berada sekarang. Katanya pembantunya itu hanya sempat bertugas dengan beliau selama 9 bulan dan hilangkan diri selepas isu gambar bogel tersebar.

TERKINI PASAL ELIZABETH-MB Selangor difahamkan menerima perletakan jawatan Elizabeth sebagai Exco Negeri tetapi beliau kekal ADUN Bkt Lanjan.

PAS MASIH DIAM - Pemimpin PAS masih berdiam mengenai isu bogel Adun Bukit Lanjan. Menurut sumber, mereka tak mahu campur urusan peribadi dan mengganggap perkara ini adalah masalah dalaman parti PKR yang perlu diatasi oleh pemimpin mereka sendiri.

DAP PERSONAL RIGHT - DAP menganggap isu bogel Adun Bukit Lanjut adalah personal matter dan personal right Adun berkenaan. Ini dilihat dari kenyataan Terresa Kok yang hadir mempertahankan hak peribadi Ellizabeth wong dalam sidang akhbar semalam.

SAH MELAYU-Pegawai di Pusat Khidmat MP PJ Selatan ketika dihubungi Agendanews sahkan pemuda yang dikaitkan dengan isu gambar bogel Elizabeth tidak lagi kerja dipejabat itu sejak Januari. Mereka sahkan pemuda itu Melayu dan namanya Helmi. Kini isunya adakah mereka berkesedudukan.

HAK RAKYAT - MP Bebas Ibrahim Ali menganggap menjadi hak rakyat untuk mengetahui apa yang berlaku kepada isu bogel Adun Bukit Lanjan. Tambahnya lagi sebagai wakil rakyat Adun berkenaan sudah kehilangan hak peribadinya kepada rakyat. Dia kena jaga dirinya seperti dia jaga rakyat. 'Tak tepat kalau dia kata itu hak peribadi dia, kerana dia sudah jadi milik rakyat' , ujarnya lagi.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: