Wednesday, February 18

Fakta Seks Bogel 4 - Bukit Lanjan

PAS MULA BERSUARA - BAWA KE MAHKAMAH SYARIAH - Ahli J/Kuasa PAS Pusat yang juga MP Titiwangsa Dr Lo'lo kata jika benar teman lelaki Elizabeth seorang pemuda Melayu Islam dan mereka berkesedudukan, kes tersebut perlu di bawa ke mahkamah syariah. Kita tak boleh terima hubungan tanpa ikatan, katanya.

GAMBAR & CD BOGEL - Ketua Polis Selangor menyatakan bahawa 2 wartawan malay mail dan the Sun telah menyerahkan 2 keping gambar dan CD berkenaan seorang ahli politik berumur 37 tahun. Ini dipercayai ada kaitan dengan isu Bogel Adun PKR Bukit Lanjan.

BERI KETERANGAN - Polis menyesahkan bahawa teman lelaki Ellizabeth Wong Adun Bukit Lanjan akan memberikan keterangan di Ibu Pejabat Polis Petaling Jaya. Dipercayai dia adalah pembantu khas MP PKR Petaling Jaya Selatan.

KETUA AMK PKR PJ UTARA -MEMBINGGUNGKAN - Agendadaily melapurkan ada cerita lebih besar disebalik cerita bogel EXCO Selangor/Adun nya Ellyzabeth Wong. Ia melibatkan 2 pemimpin PKR iaitu Ellizabeth Ketua Penerangan Wanita PKR Pusat yang bersekedudukan dengan pasangannya Helmi. Helmi adalah Ketua AMK PKR PJ Utara yang juga Membantu Khas MP PKR PJ Selatan.

QUESTION OF MORALITY - Dr Khir Toyo berkata kisah Bogel Adun Bukit Lanjan ini adalah persoalan moraliti. Sukar untuk rakyat menerima pemimpin yang moralnya dipertikaikan apatah lagi bila dikaitkan dengan adegan bogel.

PAS LAGI - Dr Lo Lo, Ahli Parlimen Titiwangsa yang juga AJK Pas Pusat berkata dalam isu bogel Adun PKR Ellizabeth Wong, ia adalah kelemahan individu itu sendiri.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Sasha2020 said...

Itulah...jgn main-main dgn gambar bogel. Siapa suruh dia pakai macam tu di bilik semasa teman lelakinya ada dlm bilik bersama dia? Lepas tu pakai cermin mata pulak lagi tu semasa tidur. Betul ke dia tidur? Atau tengah syok gambarnya diambil. Mana ada orang tidur pakai cermin mata. Apa pun, ini soal peribadi dia. Lantak dia. Tapi apabila melibatkan orang Islam, si jantan tu mesti dihadap ke mahkahmah syariah.
Kepada pengundi Bukit Lanjan, jgn pilih orang yg tak bermoral jadi pemimpin. Samalah seperti ketuanya jugak..

Anonymous said...

Doa selamat agar penyatuan orang melayu tidak longgar oleh dakyah malaysiakini, orang-orang kafir dan DAP, dan orang yang besekongkol dengan DAP.

"Segala kepujian dan kesyukuran dipersembahkan ke hadhrat-Mu ya Allah di atas limpah rahmah perlindungan kepada kami sekalian dengan aman tenteram, sihat wal’afiat dan selamat sejahtera. Kami memohon kepada-Mu ya Allah semoga diperkukuhkan perpaduan, dipereratkan persaudaraan dan diperkuatkan keazaman, hasrat dan cita-cita agar sentiasa mendapat keredhaan-Mu ya Allah".

"Kami juga memohon kasih sayang-Mu ya Allah agar jiwa dan kehidupan kami berada dalam aman di dunia agar kami dapat mengimarahkan bumi sepertimana yang Engkau perintahkan, maka daripada Engkaulah sahaja ya Allah kami memohon bantuan dan pertolongan".

"Kami dengan segala rendah diri memohon agar Engkau kurniakan kami dan hamba-hamba-Mu sekalian dengan taufik dan hidayah, sentiasa di bawah pimpinan dan petunjuk-Mu ya Allah, mudah-mudahan segala usaha dan amal yang kami tunaikan akan mendapat sepenuh kejayaan dalam keredhaan dan restu-Mu di sepanjang zaman".

"Berkatilah negara Malaysia ini dan rahmatilah di bawah perlindungan-Mu sekalian yang bersangkutan dengannya semoga mendapat pertunjuk dari-Mu ke jalan yang Engkau redhai serta dengan penuh kehormatan dan kesucian, di samping meninggikan syiar-Mu dalam semua bidang".

"Peliharakanlah kami dan negara kami daripada segala bala bencana. Jauhkanlah kami sekalian daripada segala ancaman dan pengkhianatan. Bersihkanlah negara kami dari segala anasir jahat. Pandulah kami semua ke jalan yang benar, adil dan saksama dalam melaksanakan tanggungjawab yang diamanahkan.".

"Kekalkanlah ya Allah kebenaran, keadilan, perpaduan, ketenteraman dan kemakmuran dalam negara bertuah ini".


View Profile: Rantong™