Thursday, February 19

Fakta Seks Bogel 6 - Bukit Lanjan

JENG,JENG,JENG -Makin hari makin banyak kisah aktiviti peribadi ADUN PKR Elizabeth Wong kena korek. Antara hangat tersebar dakwa dia memang kaki tukar boyfriend termasuk Mat Saleh dan juga BARANG BEKAS pada YB Tian Chua. Agendanews sedang berusaha dapat komen MP dan orang kuat PKR itu pasal ni.

CERITA SIVA MAIN BELAKANG-Menteri Pelancongan DS Azalina sifatkan tindakan Speaker DUN Perak gantung D Dr Zambry dan 6 Exconya sebagai tindakan 'main belakang'. Katanya, keputusan itu juga jelas menentang keputusan Sultan Perak. Ini adalah kebiasaan pembangkang, katanya.

IF U ASK ME AGAIN, I SMASH YOU HEAD, ancam Tian Chua kepada soalan AgendaNews benarkah beliau antara bekas teman lelaki Elizabeth Wong. Beliau juga ugut akan saman jika berita mengenainya disiarkan. Serentak itu, beliau minta AgendaNews yang jumpanya di lobi Parlimen beredar.

KALAU DAH BEGITU BANYAK SKANDAL-DS Khir Toyo desak MB Selangor dan DS Anwar terima sahaja perletakan jawatan Elizabeth. Beliau juga minta Anwar tarik balik tuduhannya dakwaan BN terlibat isu gambar bogel Elizabeth kerana umum tahu teman lelaki Exco itu ahli PKR.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: