Tuesday, March 31

Bukit Selambau - Anwar Akui Najib Genius

Ezam Md Nor bekas Ketua Pemuda PKR pendedahkan maklumat mengenai kegelisahan Anwar Ibrahim apabila Ds Najib menjadi Perdana Menteri Malaysia ke 7.

' Ds Najib dan Ts Muhyiddin adalah Exco Pemuda paling genius sewaktu Anwar menjadi KP Umno Malaysia hampir tiga dekad yang lalu, ini diakui sendiri oleh Anwar' menurut Ezam lagi.

Ezam menyampaikan Pidato Pertamanya di Pilihanraya Kecil Bukit Selambau malam tadi bertempat di Taman Bandar Baru, Sg Lalang.

Ezam pernah berkhidmat sebagai Setiausaha Politik Anwar yang sewaktu itu menjawat jawatan Menteri Kewangan dan Timbalan Presiden Umno.

Anwar dipecat kerana terlibat dengan tuduhan liwat yang disabitkan oleh Mahkamah. Kini kes liwat terbaru Anwar dengan bekas membantunya Saiful sedang dibicarakan di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Anonymous said...

yang bodoh dan banggang tu anwar ibrahim tapi yang paling bodoh dan paling banggang adalah orang-orang pas yang ikut telunjuk anwar ibrahim secara membabi buta. bukannya anwar ibrahim tak pernah tipu dan perbodohkan pas, contohnya paling dekat pasal peralihan kuasa 16 september tahun lalu, mati-matian orang-orang pas kena tipu sampai hadi awang teranggan-anggan nak jadi PM. tapi pas tetap jaguh bodoh dan banggang sampai hari ni masih lagi ikut cakap anwar ibrahim tu. pada pas anwar ibrahim tu maksum, tak ada dosa macam nabi.

pro Umno said...

kelebihan BN di 2 bukit 1 batang. sila layari http://proumno.blogspot.com/