Monday, March 30

Ds Najib Angkat Sumpah

Difahamkan DS Najib akan mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri pada 3 April jam 9am di Istana Negara, kata sumber rasmi.

DS Abdullah dijadual mengadap Agong pada 2 April.

Kabinet baru dijangka akan diumumkan seminggu selepas itu. Kabinet tranformasi ini juga dijangka akan memenuhi segala hasrat rakyat yang mempunyai harapan yang tinggi kepada Perdana Menteri baru ini. Ramai muka baru dijangka akan dilantik sebagai Menteri dan Timbalan Menteri.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

rahman,ahchong,muniandy said...

rang2 Pas ni dah mula goyang dengan kehilangan kuasa mereka...baru rasa setahun pegang jawatan memasing dah rasa seronok dan kemaruk...tidak sedar diri diperkudakan oleh bangsat PKR dan DAP...hala tuju perjuangan Pas yang dulu diorang cakap halal dan akan dibalas pahala sehingga balasan syurga pada pemikiran mereka telah menyimpang jauh tanpa disedari oleh mereka....mereka sanggup jual harga diri dengan menderhaka kepada Raja Melayu yang mana dijunjung sebagai pemimpin Islam dalam negara kita ini...mereka sanggup menggadaikan masa depan anak cucu dengan hanya mementingkan kuasa mereka sekarang...seburuk-buruk UMNO selama 52 tahun mendaulatkan maruah bangsa... sebaik-baik Pas sanggup memberikan hak yang lebih istimewa kepada bangsa lain yang hendak menghancurkan agama islam dan bangsa melayu....kalau PKR sibuk cakap tentang DS Najib dan Altantuya yang tidak ada bukti...sudah lupakah mereka tentang Anwar Ibrahim skandal dengan Norlaila satu ketika dulu yang ada bukti kukuh rakaman perbualannya...Guna akal untuk berfikir...tepuk dada tanya iman....