Tuesday, June 23

Tahniah Pas kerana terus membontoti Anwar


Tahniah Pas kerana mengikut bontot Anwar. Mereka yang ikut telunjuk ini wajar digelar MEMBONTOTI.

Tak perlu Anwar jadi presiden atau mursidul am Pas. Jadi penasihat umum dalam pkr pun dah cukup untuk menjadi broker yang membuatkan Pas tunjuk patuh 'samikna wa'atokna' kepada bontot Anwar.

Ini lah kelebihan Anwar. Umno pernah jadi sasaran kucar-kacir kerana Anwar. Malahan masa Anwar dalam Umno juga lah dia yang paling banyak meletopkan bom di kubu Pas. Anwar pernah jadi pengebom berani mati untuk umno menentang Pas.

Datuk Asri pernah 'dikelentong' Anwar. Yusof Rawa pernah jadi lauk Anwar, yang ini YB Mujahid lupa. Fadzil Noor juga biasa menjadi ejekan Anwar. Kali ini Hj Hadi pula gilirannya untuk menjadi makmum anwar. Manakala makmun yang paling kuat menjerit amin adalah Nik Aziz.

Nik Aziz membawa watak de facto leader dalam Pas. Hj Hadi cuma patung dalam Pas walaupun dia presiden parti. Ramai ahli Pas berani lawan Hj Hadi tapi mereka akan tunduk kepada Nik Aziz. Nik Aziz dikira suci dalam debu sehingga menjadi idola YB ratu bogel dari Dun Selangor.

Kini nyatalah cakap Anwar adalah cakap Pas. Cakap Dap juga adalah cakap Pas kerana Pas nak jaga hati kawan-kawan. Walaupun kawan-kawan itu adalah kafirun atau munafikun yang akan menikam Islam dari depan dalam belakang.

Agenda Islam sudah jadi agenda kesampingan dalam perjuangan Pas. Agenda utama Pas kini adalah menjadi pak turut, pak angguk kepada pemimpin umat yang sudah terpalit dengan pelbagai skandal liwat yang sudah dimaklumi umum.

Pas untuk semua, membangun bersama kafirun dan munafikun. Amanat Hj Hadi sudah tinggal sejarah. Ia telah menyembah bumi dek jilatan Anwar Ibrahim.

4 comments:

Cucu Tok Selampit said...

100% benar. Oleh itu, sesuailah namaya ditukar kepada Parti Angguk Saja (PAS).

Anak Lenggong said...

Memang dari dulu lagik pas merupakan parti yang memperjuangkan perut pemimpin mereka sendiri sahaja...mereka rela diperbodohkan demi kuasa...tetapi yang tergelaknya para penyokong mereka terlalu taksub kepada pemimpin sehingga kan mereka sanggup menafikan sebarang keburuikan pemimpin ..walaupun mereka sedar mereka ini tertipu tetapi..disebabkan kegoan meresapi diri meraka sanggup pekakkan telinga dan butakan mata..

Jeffry said...

SALAM PERJUANGAN
ANWAR SDG MENGHITUNG HARI. TARIKH PERBICARAAN BELIAU AKAN TIBA. AYUH KITA BERIKAN SOKONGAN PADU KPD SDR SAIFUL. KITA BUKTIKAN BAHWA KITA JUGA RAKYAT YG PERIHATIN TERHADAP KES BELIAU!


http://jeffrydamien09.blogspot.com/2009/06/perhimpunan-rakyat-sokong-saiful.html

melayujati said...

Sebenarnya penyokong PAS lah yang membantu DAP dan PKR memenangi banyak kerusi di P. Pinang.

Akhirnya PAS diketepikan macam sampah. Pakatan Rakyat kunun - Pakatan Kepala Butuh!