Wednesday, September 9

Kes Khalid Lembu 5

Aku tabik spring kat mereka yang didakwa di mahkamah atas tuduhan akta hasutan dan illegal assembly.

12 orang ini adalah wira baru di Shah Alam. You are the new HERO. Anda berani, tak macam sesetengah pemimpin yang penakut ya amat. Jenis manusia yang macam ini yang umat islam perlukan sebagai pemimpin masyarakat.

Mereka rela say no to YB yang mereka pernah pangkah dlm PRU 12. Semuanya kerana nak pertahankan diri, anak, isteri dan masyarakat islam.

Semoga puasa mereka akan terus diberkati Allah yang Esa. Ya Allah sesungguhnya engkau maha mendengar dan maha mengetahui. Ya Allah bantulah hamba2 mu yang sedang dilanda cubaan dan dugaan dunia yang sangat mencabar ini.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments:

kluangman said...

Tak ada cadangan ke tabung untuk mereka bagi kita sama sama menderma untuk meringankan mereka !! Tabung Selamatkan Kepala Lembu

Jeffry said...

SLM BRO...TENGOK LA MANE PEGI PARIAH2 PAS BILA ORG2 SENDIRI KENA TANGKAP??..JGN KATE NK BELA..TUNJUK MUKE PUN TAK NAK!..KEHKEHKEH PAS MMG HIPKRITOS!!..HARKK PTUIHH!!

YANG GAMBI said...

Salam, sebagai seorang rakyat Malaysia berbangsa Melayu dan beragama Islam, kita kena akur dengan undang-undang kalau mereka semua di dakwa begitu.

Tetapi harus diingat, puak-puak pakatan rompak rakyat jangan pulak nanti kata Kerajaan UMNO-BN kejam bila puak-puak pengkhianat mereka kena dakwa dalam perkara yang sama.

Kawan, tabik dengan keberanian wira-wira Melayu Islam Selangor yang menegakkan maruah bangsa dan agama....... Allah hu Akbar ! ! !

kembara putih said...

Kesan daripada krisis Anwar-Mahathir, baca di sini;

http://www.ikutsukaakuisa.co.cc/2009/09/nizar-apakah-rakyat-malaysia-tahu.html

ketua pemuda umno shah alam said...

Salam ziarah...
sudilah kiranya melayari blog saya
http://kpubsa.blogspot.com/

Cucu Tok Selampit said...

Saya membaca posting Tuan Kes Khalid Lembu 1 - 6. Saya bersetuju semuanya. Kesimpulannya, Peguam Negara dan Menteri Dalam Negeri tidak ada telur lah untuk mempertahankan hak Melayu Islam.