Thursday, December 17

SURAT TERBUKA BUAT ARIF FAHMI DAN TOK GURU

Salam,

Arif ….

Kamu mesti letak jawatan sekarang…sekarang dan sekarang. Kamu adalah punca segala-galanya. Kalau kamu letak jawatan,selesai semua masalah, Tok Guru tak terbeban, imej Tok Guru tak rosak, Parti tak berpecah, Pemimpin akan senada dalam menghadapi isu.

Kenapa susah sangat nak letak jawatan segera.Jangan sampai parti menuju kearah kehancuran baru nak letak.Penting sangat kah sampai kena ambil tiga bulan notis. Kredibiliti Tok Guru dan parti adalah lebih penting dan perlu dijaga bukan Arif Fahmi.


Tok Guru (TGNA),

Salam, Saya merayu Tok Guru berilah nasihat kepada Ari Fahmi dan bertindaklah dgn bijak dalam menangani isu Arif Fahmi. Saya adalah penyokong setia dan penyokong kuat Tok Guru dan bersama-sama bekumpul memberi sokongan kpd Tok Guru,tapi sedih isu PMBK masih tak selesai.

Tok Guru kena tengok isu CEO PMBK bukan pada nama pemegang jawatan itu. Andaikata seorang pegawai kanan kerajaan negeri yang menyokong UMNO terlibat dengan isu yang boleh memudaratkan kerajaan negeri, adakah Tok Guru masih memberi peluang kepada pegawai/CEO berkenaan memberi notis 3 bulan ???… Ingat Tok Guru dalam masa 3 bulan macam macam boleh terjadi..

3 bulan sangat panjang, jangan sampai kecederaan yang ada akan menyebabkan kematian. Jangan sudah ada hilang hormat kami kepada Tok Guru.


sumber : http://kickdefella.wordpress.com/comments

No comments: