Tuesday, March 23

Suara Rakyat Hulu Selangor

Kami pengundi Parlimen Hulu Selangor sangat bernas... Kami pengundi Parlimen Hulu Selangor sangat bernasib malang. Sejak selepas PRU, batang hidung pun kami tak pernah nampak, apatah lagi bercakap pasal kemajuan atau projek memajukan kawasan.

Mcm mana pun, kalau ditakdirkan akan ada by election, jika BN letakkan bekas MP lama dari MIC, kami gerenti BN akan bungkus. Diulangi, BN gerenti akan bungkus walaupun ketiga - tiga DUN milik BN.

So, BN fikir2kan lah calon yg berkaliber, tak kira jantan ke pompuan. Ingat, pengundi dari parti PAP ( Parti Atas Pagar ) boleh tentukan spa yg boleh memangKenyataan diatas dikirimkan oleh seorang pembaca blog ini pagi tadi. Terima kasih untuk anon yang sudi untuk beri komen.

Suara Rakyat suara keramat. Teruskan Perjuangan !

2 comments:

Anonymous said...

Sebenarnya itu bukan sahaja suara hati ahli PAP (Parti Atas Pagar)tapi juga banyak ahli UMNO Hulu Selangor sendiri.

Kami ahli2 UMNO Hulu Selangor dah muak berkerja keras untuk memenangkan calon MIC ni. Tolonglah dengar pandangan kami kali ini. BN, sila calonkan calon dari UMNO jika berlaku pilihanraya kecil nanti.

Jika calon MIC masih lagi diketengahkan, jangan salahkan kami ahli2 UMNO jika BN kalah.

Kami dah berikan amaran keras kami. Selebihnya lu fikir lah sendiri.

Anonymous said...

Malam selasa yang lapas ada perjumpaan antara jentera pilihanraya BN Hulu Selangor di Pejabat UMNO hulu Selangor. Dato Noh Omar, Dato' Zain Mohamad dan Dato Satim telah hadir. Kehadiran jentera teramat menggalakkan. Semua, terutama jentera UMNO begitu bersemangat nak kerja kuat menggempur jentera PR jika berlaku pilihanraya kecil kali ini.

Rata2 ramai yang mahu tunjukkan kepada pemimpin atasan UMNO Selangor bahawa BN pasti akan menang dengan syarat calon yang betul dipilih. Secara diam2 ramai ahli UMNO menolak pencalonan Dato G Palanivel atau lain2 calon bukan UMNO. Nothing personal Dato G, we just got tired of you.

Ada juga Ketua Cawangan UMNO yang katanya sanggup bersumpah bahawa jika Dato G di calon semula, dia tidak akan mengundi BN.

Dengarlah suara hati kami ini wahai pemimpin UMNO yang budiman. Kami sudah jeran duduk di bawah pemerintahan PR. Kami berjanji akan memenangkan sesiapa sahaja calon BN dari UMNO jika ada PRK nanti.

Demi Agama, Bangsa dan Tanah Air