Monday, April 5

ADUN Pas juga kaya raya

Kalau Cukai Pendapatannya hampir satu juta, berapa pendapatannya pada tahun ini ? Tolong kirakan !

Kita wajar bersyukur kerana kerajaan Nik Aziz juga tahu bagaimana hendak mengkayakan Adun-Adun nya.

Tidak benar kalau nak kata pemimpin Pas tak kaya raya. Mereka juga berkereta mewah, - Mers, BMW, Jag, Murano, Alphard. Tak caye ? Jemput datang ke Hulu Selangor bulan ini, pasti kita akan jumpa, siap lambang Pas lagi ! Mereka juga manusia, yang cinta Dunia.

Siapa yang kickdefella maksudkan itu ? Kalau menjadi Adun satu penggal sudah kaya raya, itu sangat luar biasa.

Jangan lah salahkan UMNO sahaja bab kaya raya ini. Adun PAS, PKR, DAP itu 2 x 5 = sama sahaja.

4 comments:

Anonymous said...

biasele kalau kluar brite ni pastinya puak2 Pas kata tak betul, fitmah,,, reka crite... firaun, ....macam2 lagi


tapi kes mat SAbu dlm bili Hotel Perdana pun menang banyak yg meragukan. dan yg pasti....norma tu bni sape skrg niiiiiiiiiiii

netifree said...

Salam,

Maaf lari topik sikit

Pembaca yang budiman... Minta tolong support malaysian search engine buatan anak tempatan di http://malaysiansearch.com dan juga boleh iklan website anda secara percuma di malaysiansearch free ads network di http://malaysiansearch.com/ads

Sokongan anda sangatlah dihargai....terima kasih

Pemerhati said...

Make hay while the sun shines!

Anonymous said...

sebat, rembat selagi ada kuasa.
Bodoh lagi banggang kalau tak rembat hahahahahaha