Monday, April 5

Selangor Milik Dap

Tahniah Pkr kerana menjadi kuda tunggangan Dap di Selangor. MB Pkr sekadar menjadi boneka Dap Selangor yang kuat mencengkam. Pkr sekadar menjadi kuli Dap di Selangor.

Dap yang lahir pada tahun 1965 adalah anak PAP. Pengasas Dap, Lim Kit Siang pernah berkhidmat dengan Lee Kuan Yew di Singapura. Hubungan LKS dan LKY ini bagai irama dan lagu, bagai kulit dan isi, bagai suami dan isteri.

Matlamat Dap cuma satu iaitu malaysia malaysian. Ya, nak menjadikan sama rata, sama rasa - depan belakang sama saja. Dap sangat berhajat nak jadikan Malaysia macam Singapura.

Di Singapura, dari 21 menteri kabinet - 16 cina, 4 india dan 1 melayu. Itu lah sama rata yang di impikan oleh LKS. Di Singapura dalam sektor GLC nya, tiada seorang melayu pun yang menjadi Ceo nya, itulah yang di impikan oleh LKS.

Di Singapura, dalam bidang pertahanan, tiada seorang pun orang melayu yang menjadi General, itulah yang diimpikan oleh LKS. Di Singapura, dalam bidang ekonomi, hampir 95% dikuasai oleh orang Cina dan India.

LKS sangat berhajat nak jadikan malaysia sama seperti singapura. Dia akan lakukan segala-galanya demi Singapura. Kalau Malaysia di bawah Dap tentunya LKY adalah orang yang paling gembira kerana anak buah berjaya menhadiahkan Malaysia kepada nya.

No comments: