Thursday, April 8

APCO - Pas tertipu

APCO itu ciptaan Anwar. APCO itu psy war dia. Dia memang pandai buat psy war. Peliwat memang bijak buat psy war.

Realitinya Anwar ada manusia yang paling banyak kenalan yahudi. Kawan-kawan yahudi anwar adalah - alGore, wolfowits, kisinger, albright, soros. Mereka ini adalah nama-nama besar yang menguasai kumpulan pelobi yahudi.

Anwar istimewa dimata amerika kerana anwar kenal rapat alGore, bekas presiden amerika. Begitu juga hubungan rapatnya dengan kisinger dan albright bekas setiausaha luar amerika.

Anwar punya banyak dana kerana dia dibantu oleh soros dan wolfowits bekas pengerusi IMF. Itu sebabnya kita tidak hairan anwar adalah manusia yang paling mewah di bumi malaysia. Tengok saja jam apa yang di pakai, lihat saja baju kot apa yang dipakai, semua jenama kelas super bangsawan. Dari mana dia dapat wang ? Tentunya dari soros, yahudi penyagak mata wang.

Bila ada MP Pas yang sokong anwar bila dia bawa isu APCO, ini menunjukkan MP Pas ini tak buat homework. Tentunya mereka ini geng Pas yang nak kejar jawatan, nak beli insuran dari anwar. Golongan erdogan ini memang dari dulu kita tahu sangat taksub kepada anwar malah mengenepikan nasihat Hj Hadi presiden Pas.

Pas kini sekadar menjadi kerbau yang dicucuk hidungnya oleh anwar. Pas akan terus mengikut anwar. Pas tidak mampu berkata tidak kepada anwar, walaupun Pas tahu anwar berkawan rapat dengan yahudi. Sebab apa ? Islam bukan lagi matlamat Pas. Matlamat Pas adalah kuasa. Mereka sedia di perlakukan apa sahaja asalkan mereka boleh memperolehi kuasa. Berkawan dengan agen yahudi pun Pas rela, kerana kuasa. Mana hudud Pas ?

3 comments:

Anak Lenggong said...

Kepala otak pemimpin dan penyokong PAs telah diperbodohkan oleh Nuar Brahi..sebab tu mereka ni berdiam diri.contoh terbaik semalam kat sidang parlimen berok pas mahfuz menjadi barua yang paling baik memainkan peranan nya sebagai pengacau. Terloncat terpekik terlolong dan manusia yang sebegini lah yang disanjung oleh pak lebai berjanggut sejemput.

Pas sekarang ni dah tiada sebarang suara dan kuasa...disebabkan pemimpin terlalu tamakkan kuasa mereka sanggup menjadi pacacai kepada nuar dan dap..mereka ni umpama burung belatok dan menjadi yesman...cuma berlagak pandai dan jaguh didalam ceramah ditepi longkang yang dihadiri oleh penyokong bangang dan taksub terhadap mereka...tak percaya tengok lah nanti perangai barua dan pacacai2 ni di hulu selangor dengan berserban dan berketayap mereka ni akan menjadi samseng jalanan menganggu kehidupan seharian penduduk.

Anak Lenggong said...

kah kah kah..terhegeh2 si mahfuz minta ampun takut dikenakan tindakan diparlimen ...nasib baik laa mp tarik balik usul..rupanya simahpus ni pengecut...tarak telor..sama lah jugak ngan sihitam ipoh barat..mengadu yang dia diancam oleh mp pasir salak...kah kah kah...

Anonymous said...

Salam 1 Msia,
Aku rasa dunia dah nak kiamat...!!!
kITA UMAT mELAYU DAH KENA MAIN OLEH DEK YAHUDI LAKNATULLAH!
Tak kiralah dari Parti apa pun. 2 x 5 =10... sama ajeee....
Ya Allah ! Selamatkanlah Bangsaku dan Negaraku.