Thursday, April 1

Gempar - Anwar Akhirnya Mengaku !

Memang dia kepala penyamun dan suka meliwat. Akhirnya dia mengaku nak 'samun' Ahli Parlimen BN beramai-ramai.

Anwar petang ini mengaku di Dewan Rakyat mempelawa ahli parlimen BN untuk menyertai Pelan 16 Sept 2008. Agenda itu bagi memastikan dia dapat menjadi perdana menteri Malaysia. Dia yakin jikalau lebih kurang 20 ahli parlimen BN sertai Pkr maka kerajaan BN akan tumbang.

Dia juga mengaku ada menemui dan menghubungi ramai ahli parlimen BN termasuk Dr Zambry. Namun dia menafikan ada menawarkan jawatan MB Perak kepada Dr Zambry.

Sebelum ini keluarga Datuk Dr Zainal Abidin Ahmad, bekas ahli parlimen Hulu Selangor ada memberitahu yang arwah pernah ditawarkan jawatan MB selangor jikalau Pkr berkuasa. Kerana itulah Dr Zainal Abidin Ahmad keluar BN dan masuk Pkr. Namun rupa-rupanya itu semua adalah angan-angan Anwar.

Dengan pengakuan itu jelas terserlah niat jahat Anwar yang menggunakan nama DYMM Seri Paduka Yang Di Pertuan Agung dan Ketua Turus Angkatan Tentera untuk merampas kuasa.

Kuasa oh kuasa. Ini semua perut punya pasal. 3 TA yang menjadi aspirasi perjuangan Anwar - harTA, takhTA dan waniTA (nafsu) (ooppps gay pun boleh).

3 comments:

halim tuah said...

mendedahkan bahawa 1ISRAEL adalah PAKATAN 3 PARTI POLITIK bagi tujuan untuk MEMENANGI PILIHANRAYA ISRAEL tahun 1999; samalah seperti PAKATAN PKR-DAP-PAS bertujuan untuk MEMENANGI PILIHANRAYA MALAYSIA.

Sedangkan GAGASAN 1MALAYSIA adalah amat berbeza sama sekali kerana ia sebenarnya TERAS PERPADUAN, NILAI MURNI & ASPIRASI yang berpaksikan kepada tema "RAKYAT DIDAHULUKAN & PENCAPAIAN DIUTAMAKAN".

tamingsari said...

Dia pakai Formula 1 nak cepat samapai ke Putrajaya. Ingatkan kereta Ferari rupa2nya kereta curi.Anwar 'pelawa'konon. Parti yg kalah nak bentuk kerajaan terpaksa pujuk dan buat special offer. Yg dipelawa lebih bijak. Mereka takut kena liwat dan terpaksa menolak tawaran.

Pengalaman yg ada meliwat macamana nak berjaya sebagai penyamun. Sekarang Anwar dah mengaku. Penyokong yg kata semua ini fitnah bagaimana sekarang. Kau orang punya bos dah mengaku. Tak caya lagi?

Jual nama DYMM Sri Paduka, nama Ketua Turus Angkatan Tentera. Lepasni jual nama Bomba dan Kastam pulak.ANWAR PENYAMUN TARBUS!

Anonymous said...

Kenapalah ada manusia yg masih menyokong pemimpin haram jadah ni?

Dia org ni buta hati ker ?