Friday, June 4

Masuk, jangan tak Masuk

Berlaku Kemasukan Pada Dubur Saiful - Pakar Bedah HKL

KUALA LUMPUR: Walaupun tiada kesan kecederaan atau trauma pada dubur Mohd Saiful Bukhari Azlan, Pakar Bedah Am Hospital Kuala Lumpur, Dr Mohd Razali Ibrahim menyatakan terdapat kemasukkan pada bahagian tersebut.

Mohd Razali, 37, berkata, kesimpulan itu dibuat berdasarkan laporan kimia bahawa terdapat kesan air mani pada empat sampel yang diambil daripada bekas pembantu khas Datuk Seri Anwar Ibrahim itu.

Tiga sampel diambil daripada bahagian rektum (bahagian usus besar) dan satu dari bahagian luar punggung.

“Berdasarkan laporan yang saya ada, saya boleh mengatakan berlaku kemasukan walaupun tanpa kecederaan kerana ia boleh berlaku. Dengan bukti air mani, saya boleh mengatakan ada kemasukan,” katanya.

Bagaimanapun, mahkamah tidak dimaklumkan siapa pemilik air mani itu.

sumber - mstar

Komen warisan ; Isu nya soal kemasukan. Apa yang masuk ? Kerana kemasukan ini hari ini Karpal minta tangguh kes liwat hari ini untuk dapatkan dokumen Doktor Pakar itu. Anwar tak sabar untuk dapatkan dokumen itu 'in advance' untuk membuat kajian, sedangkan dalam proses undang-undang biasa dokumen itu akan di berikan pada hari perbicaraan.

Untuk apa Anwar mahukan sangat dokumen itu ? Untuk buat spekulasi, untuk buat persepsi, untuk buat dan jadikan modal ceramah dan modal politik.

Kalau YA Tuan Hakim ikut cakap dan perangai Anwar maka kredibiliti mahkamah akan dipersoalkan oleh rakyat. Kenapa ada double standard undang-undang untuk rakyat dan pemimpin. Kenapa pemimpin begitu dilayan bagaikan anak emas oleh mahkamah. Sebab dia bakal Perdana Menteri? Sebab dia orang bangsawan? Atau atas dasar keadilan ke? Melambatkan perbicaraan itu maknanya juga menidakkan keadilan untuk simangsa, sdr Saiful.

Analisa kumbang menerangkan dengan lebih lanjut drama kemasukan yang semakin suspen ini.

2 comments:

joe said...

aku 1000% percaya. memang liwat pun!

rinandamku said...

kita kena perhatikan si HAKIM yg mengendalikan kes ini , kenapa hakim ni lain macam gaya dia , jangan2 hakim ada 'kawtim' dengan pihak pembela anwar ..

GAP kena kaji dan selidiki dalam2 wajah perbicaraan ini ..