Wednesday, October 13

Adoi, KANTOI lagi !

Selepas Saiful, kemudian Rahimi, kini Rashid pulak.

Siapa pulak mamat Rashid ni ?

Dengarnya dia ni pernah serve anwar masa dia dalam penjara Sg Buloh. Kemudian lepas keluar Anwar ambil dia bertugas sebagai pembancuh kopi. Kopi apa yang dia bancuh tak tahu lah pulak.

Tapi akhirnya dia tobat nasohah. Dia dah jumpa ramai ustaz dengarnya.

Hari ini Rashid buat report polis mengenai kegemaran Anwar yang sangat luar biasa itu. Difahamkan Rashid telah menceritakan dengan detail hubungan istimewa mereka berdua. Cerita KY Jelly pun ada.

Kantoi lagi. Lubang dah terlampau besar, dah tak boleh nak repair lagi beb !

4 comments:

Megat Alam Gempita said...

Relaks dulu, mai kita tengok konsert gay Adam Lambert malam esok. Ramai puak sesat sasau gay turun. Khabarnya orang kuat Marchtensia Entertainment pun adalah penyokong Aljuburi dan freemason. Heran yer,macamana boleh 'terlepas' ni, konfius teman

Anonymous said...

tupsiaku rasa lama2 si al jub ni murtad. dia dah tahan kena hentak kiri kanan depan belakang. dengan cara murtad maka selesai lah episod dia. kerana orang bukan islam boleh jadi gay dan diterima masyrakat termasuk juak2 PAS.kikikiki padan ngan muko kau nuar al jub

hahn said...

Tu la nak makan free punya pasal. Cuba berbayar.. ada harapan selamat di Dunia ketiga.

Tapi di negara maju bayar pun tak lepas. Teruk di kerjakan akhbar.

Tengok la tiger wood, AShley cole dan lain2.

Lantak ko la Nuar. Sedap punya pasal hahahahaha

Anonymous said...

lepas ni sure anuar tak nak balik Malaysia dan ahli keluarga diorang lari dari sini, lebih kurang kat Thailand je