Thursday, October 7

Mereka hampir mencetuskan pergaduhan kaum !


Kalau semalam rahimi meneruskan PC nya maka confimlah dia akan di beduk oleh mereka yang anggap diri mereka kebal disisi undang-undang. Mereka tidak peduli apa. Mereka sudah kaji kelemahan kerajaan dalam menguatkuasakan undang-undang.

Paling tinggi mereka akan diberikan amaran oleh menteri amaran.

Sementara itu ada ayahanda sudah kumpulkan ahlinya semalam petang setelah dimaklumkan ada anak muda melayu akan dibeduk di pandamaran.

Tentunya jikalau budaya dalam cabang pkr diekspot keluar maka begini lah jadinya. Asalkan dapat kuasa. Sebelum berkuasa pun mereka sudak berlagak samseng, kalau sudah memerintah tentunya mereka akan lebih kejam umpama HITLER.

Perkasa jangan lah cakap sahaja. Ayuh kedepan membela anak bangsa.

3 comments:

Anonymous said...

paria-paria sekarang dah semakin kurang ajar!mereka dah lupa yang orang melayu nih tuan di bumi nih sedangkan mereka tu hanyalah anjing kurap yang hidup sampai sekarang atas belas ehsan kita orang melayu.tapi anjing tetap anjing.tangan tuan yang memberi makan digigitnya.

p/s:ayuh perkasa.adakan satu demonstrasi membantah kebiadapan anjing-anjing nih.konfem aku akan join!

tebing tinggi said...

Kalu Perkasa masok campor maka akan mengesahkan tangan mana yang dibelkang pendedahan yang cuba dibuat semalam dan dengan mudah mereka mengatakan permainan orang luar.
Perkasa tidak harus meletakan diri mereka setaraf dengan samseng-samseng yang cuba menghalang sidang media yang hendak diadakan olih Rahimi.

1sekolah>1bahasa>1Malaysia

Gerakan Timur said...

Pemuda UMNO pun skali kene turun... setiausaha bahagian kene bagi signal kat kepimpinan... hehehehe...

ke pemuda dah jadi pondan?