Friday, December 24

Anwar nak liwat guru pulak ?

Belum pun manifesto pakatan pru 12 dilaksanakan di Selangor, kini mereka sudah nak paparkan agenda manisfesto mereka untuk PRU 13. Apa barang !

Selama 3 tahun pakatan memerintah Selangor, yang dilaksanakan adalah 1. Pasir dikorek sampai jadi kolam besar 2. FD simpanan kewangan kerajaan negeri semakin merosot. 3. Islam dianak tirikan 4. PKNS tidak sediakan rumah mampu milik oleh rakyat 5. Jalan raya berlubang-lubang 6. Parit longkang tidak dibersihkan 7. Sampah sarap sampai 5 hari baru diangkat.

Mana dia menurunan cukai pintu yg dijanjikan, mana dia bantuan masuk Universiti yang dijanjikan, mana dia bantuan untuk anak kecil tadika yang dijanjikan ? Dan banyak lagi janji-janji, kenapa tidak ditunaikan !

Penasihat ekonomi Selangor itu malahan menipu rakyat pulak dalam kes 16 September nak jadi PM dan kes yang terbaru maklumat APCO.

Sebelum anwar merepek-repek yang bukan-bukan, warisan nak cabar anwar supaya dia saman Lee Kuan Yew yang kata dia memang terlibat dengan aktiviti Liwat seperti yang dibongkarkan oleh Wikileaks.

Dengan Saiful Bohari, anwar memang tak berani angkat sumpah, dengan Lee Kuan Yew, anwar memang tak berani saman, maka apa lagi yang rakyat boleh percaya dari akhlak pemimpin yang sentiasa hendak menodai pemikiran rakyat ini ?

Kumpulan pendidik yang anwar dijanjikan rm500 imbuhan, adakah itu nilai rasuah yang cuba dia lakukan untuk mengelabui mata pendidik negara ? Kemudian pendidik ini akan diliwat semahunya oleh peliwat negara ini !

1 comment:

Bang Nuar said...

Anwar aljuburi kaki kelentong cikgu je ke naik gaji,mcm jururawat,kerani, dan lain lain jawatan dlm gomen tak bagi naik ker?? INI TIDAK ADIL,KAU TIPU!!!!!
Skrg aku kira... 1 TUK AKU,3 TUK KAU..DEPAN TUK AKU,BELAKANG TUK KAU(anwar) KAHKAHKAHKAH