Thursday, December 30

Jom tokey rumah urut kita bantu MB Khalid

Khabarnya juak-juak pakatan akan buat solat hajat agar Datuk Kushrin tidak dipilih sebagi SUK Selangor. Ini satu lagi kerja bidaah puak pakatan yang menyalahgunakan ibadah untuk kepentingan perut sendiri.

Antara sebab juak-juak ini tak mahu Kushrin adalah kerana beliau adalah seorang penjawat awam yang strict. Beliau juga ikut buku dan ikut peraturan serta amat patuh kepada pesanan dan nasihat Tuanku Sultan Selangor.

Mereka amat bimbang kerja penyelewengan mereka akan terbantut bila Kushrin menjadi SUK. Banyak penyelewengan mereka sedang diperhatikan banyak pihak. GAPS sendiri sudah mengemukakan 30 perkara penyelewengan Regim Khalid.

Datuk Kushrin juga amat dihormati oleh ramai rakan sejawatnya. Sebagai mr no nonsens man, khabarnya MB sekarang malahan MB dulu pun rasa cuak dengan kepimpinan straight forward pegawai PTD seperti Kushrin ini.

Sebagai Pengarah JAIS juga Kushrin sangat digeruni oleh tokey-tokey rumah maksiat dan rumah pelacuran di Selangor. Dia langsung tak pernah berganjak walaupun pernah dipujuk untuk toleran dengan kegiatan maksiat di Selangor.

Itu sebabnya warisan melihat kejahilan juak-juak pakatan termasuk Pas yang sedia bersengkokol dengan DAP melakukan apa sahaja untuk menyekat kemaraan Kuhsrin yang punyai rekod tidak boleh dibeli dengan wang ringgit.

Warisan mendapat maklum rumah MB akan dijadikan markas pakatan menyekat perlantikan pegawai yang pro Islam ini. http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/html ada melapurkan.

Tentunya hasrat Ronnie Lui dan Faekah yang mahu menjadikan Selangor sebagai pusat maksiat seperti KOWLOON tidak akan kesampaian dengan perlantikan Chief Pentadbiran Selangor yang anti zina, anti judi, anti liwat, anti gay dan anti lesbian.

No comments: