Friday, January 14

Khusrin lepaskan bedilan pertama mengena pihak Umno

SUK yang baru, Datuk Khusrin Munawi mengeluarkan kenyataan dalam isu "Datuk Seri" Dr Khir Toyo. Ini merupakan kenyataan bertulis pertama, yang boleh ditafsirkan sebagai memberikan amaran keras kepada semua pihak agar " dont play-play" dengan beliau. Nampaknya SUK baru ini nak beritahu 1 malaya yang beliau tidak berpihak kemana-mana dan beliau bukan talibarut Umno.


Kalau membaca kenyataan itu, Faekah patut mohon maaf kepada Khusrin. Faekah merupakan jalang Khalid MB yang keliling kampung beritahu rakyat yang Khusrin ini adalah orang kuat Umno.

Kalau nak kata semua ketua jabatan orang kuat Umno, kenapa Faekah tak pecat SUSK MB sekarang yang pernah berkhidmat rapat dizaman Dr Khir Toyo atau pecat Datuk Ariff, CFO Selangor sekarang yang pernah rapat mesra dengan Dr Khir Toyo juga. Pandangan Faekah ternyata sangat tidak berasas.

Khusrin juga memberikan isyarat yang beliau seorang yang profesional, "mean business" dan " no joke-joke". Dia adalah manusia dan pentadbir yang lurus, ikut peraturan, ikut undang-undang dan amat taat dengan DYMM Sultan Selangor selaku payung kepada seluruh rakyat jelata.

1 comment:

mrakunman said...

Kalaulah boleh.. tolong linkkan blog saya pada blog berimpormatif ini. Tks