Wednesday, March 9

tetek saiful turut di ramas

seorang Dr pakar hkl memberitahu mahkamah dalam kes liwat 2 anwar ibrahim hari ini, Saiful mendakwa ahli politik berkenaan turut meramas dadanya.

siapakah ahli politik itu aka lelaki Y itu ? jawapan nya ada dalam mahkamah tapi hakim terkonfuse dirinya.

liwat, oral seks, ramas tetek ...... macam-macam lah anwar nih !

2 comments:

Anonymous said...

Tuan,

sila masukan link saya dalam blog list

http://www.revolusidarulehsan2012.blogspot.com

Terima kasih

Hahn said...

Gila betul la Anuwar. Tetek leper pun dia ramas. Baik ramas tetek sendiri.

Kalau Anuwar minat lelaki ertinya dia minat barang sendiri!

Betul gila la. Orang macam ni yang tak normal nak jadi pemimpin. Orang gila pun tak nak dia jadi pemimpin