Monday, February 16

Terbaru: Skandal Seks - ADUN Berbogel

Aduh PKR! Setelah Bukit Selambau, Pelabuhan Klang, kini Bukit Lanjan. Semuanya ada kaitan dengan skandal seks Adun PKR. Kali ini lebih hebat. Adun berbogel. Penulis menerima sms dari sahabat mengenai berita ini.

******************
BOGEL-ADUN PKR Bukit Lanjan Elizabeth Wong mengaku gambar bogel yang tersebar kini adalah gambarnya. Beliau yang pernah jadi pembantu khas kepada Presiden PKR DS Wan Azizah akan buat laporan polis hari ini. Kini timbul desakan agar beliau letak jawatan kerana moralnya dipertikai.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

Lawyer Garang said...

salam bro HK,

cum on la, jgn la sampai buka aib seseorg bro, Eli made statemn those photos was taken by her ex-lover without her consent when she was asleep.....

Tak baik la mcm nie, kalau nak exposed pun cari la isu yg besar, ini semua too personal la bro...

Ravi said...

Nak kata gambar diambil tanpa kebenaran itu susah nak dipercayai. Bila dah syok apa saja boleh tapi bila dah terdedah, nak menafi pula!!!

Faizal Zakaria's Blog said...

Berbogel pulak :-)






























+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anda tidak boleh mendaki gunung kejayaan dengan tangan anda di dalam poket. Sekiranya anda mahu berjaya, anda perlu berusaha pada jalan baru daripada merentasi jalan yang sama sejak dahulu kala.


http://TeamPemudaUMNO.blogspot.com
http://pro-faizal.blogspot.com
http://Forum1Malaysia.blogspot.com

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

hk said...

Sdri Lawyer Garang,

Yup its personal matter. But she is public figure (Selangor EXCO). She may come up with thousands of excuses. Is free sexs is so call 'new politic' that sort of being promoted by PKR?

Sdr Ravi,

Entah, saya pun belum tengok gambar tu lagi. Kalau lepas tengok nanti saya explain further.

Sdr Faizal,

Ya, berbogel dan yang tukang bogel mengaku itu gambar dia. Transparen kan !