Wednesday, March 11

Anwar jumpa Pak Lah - ajaran sesat pulak?

Saya mendapat sms dari kawan-kawan bahawa tulisan mso yang saya rujuk itu memamg pelik. Pelik kerana ianya dihostkan oleh Sheikh Mahmud Al Majzub.

Sheikh Mahmud adalah membawa ajaran Aurad Ismailiah. Ajaran ini telah difatwakan sebagai Ajaran sesat oleh Majlis Fatwa Negeri Selangor pada tahun 1995.

JAIS zaman PKR ni buat ape? Tak bekerja ke? Ke sibok berpolitik dimasjid. Sehingga ajaran sesat dibiar berleluasa. Dr Hassan Ali, Exco Kanan Pas sebagai kepala JAIS tidur ke? Ceramah mudah ye Tok Hassan. Nak laksana terhegeh-hegeh.

Itu yang peliknya bagaimana dua orang pembesar ini Anwar dan Pak Lah boleh bertemu dalam kerangka yang diatur oleh Hj Mahmud ini. Dia kepala ajaran sesat. Itu Fatwa.

Siapa agaknya yang merancang, siapa yang mengatur ? Anwar ke Pak Lah ? Tanpa usul periksa ke ? KDN terlepas pandang ke, sampai PM masuk dalam kandang orang yang ketuai ajaran sesat ? JAKIM apa buatnya ?

Atau ini perancangan licik Anwar. Anwarkan mastermind. Pemain licik no 1 politik negara. Menghalalkan cara untuk berkuasa. Rela guna ajaran sesat untuk buat U turn demi kuasa. Atau suruh Hj Mahmud 'kautem' dengan Pak Lah untuk lepas tuduhan liwat kali ini.

Sudah lah Anwar. Bertaubatlah.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

gotahlantun said...

PUSING SANA.....PUSING SINUN...

PONING..PONING...

POLITIK CARCA MARBA.
S/U TOK KETUA NI TIDUR KE..!

hk said...

Sdrku Gotah

den pun poning gak. dah dokat nak berhonti macam-macam lak dibuek ee.

garamanis said...

Saudaraku,

Pulak dah ayahanda sorang nie.. lagi mau berenti lagi dia mau bikin kontroversi..Tapi apa yang aku nampak ini mungkin mengetarkan penyokong2 DS Najib menjelang 24 Mac 09.Saat ini sangat mengentingkan jiwa.

hk said...

Sdrku garamanis

Ayahanda mahu berhenti dalam iman daaaaa