Tuesday, March 10

Free Sexs - sebuah perjuangan

1 tahun Pakatan Rakyat (PR) selepas 8 mac 2008, apa makna nya. Ia adalah kerajaan negeri PR yang seksi.

SEKSI kerana Anwar Ibrahim ketua de jure PR yang terpalit lagi dengan kisah main belakang. Kali ini Saiful mangsa yang kena liwat. Bukan pertama kali tuduhan liwat Anwar ini. Dengan sukmadarmawan, munawar aness, mior dan ramai lagi.

Tetapi dengan saiful ini Anwar penuh keriangan, kerana mengikut kata saiful, dia kena di dalam dan luar negara. Lebihnya anak muda ini adalah dia berani tampil kehadapan membela kebenaran dan keadilan.

SEKSI kerana kisah Adun PKR Bukit Selambau Kedah yang dipalitkan pula dengan kes anak luar nikah. Arumugam nama Adun ini. Dia telah mendirikan rumah tangga.

Tapi dia dikatakan telah menjalin hubungan intim dengan juga seorang wanita India. Yang akhirnya wanita ini 'termegandung' hingga lahir seorang anak. Adun ini 'dipaksa' letak jawatan oleh MB Azizan yang tidak mahu bersengkokol dengan salah laku seks.

SEKSI kerana terdengar pula cerita Adun PKR Pelabuhan Klang Selangor yang dikatakan telah ditangkap basah isteri sendiri. Peristiwa itu berlaku di sebuah hotel di Pelabuhan Klang. Isu ini heboh di Pelabuhan Klang.

Adun melayu ini dikatakan sedang 'bermesra' dengan seorang wanita apabila telah ditangkap, right handed oleh isterinya. Dengar cerita memang dah lama isterinya mengendap.

SEKSI kerana Adun amoi terselak kain. Adun PKR lagi, kali ini kawasan Bukit lanjan Selangor. Yang ini boleh menang Oscar pelakon wanita utama dan pelakon lelaki tambahan terbaik.

Kisah ini bermula bila Amoi ini mengaku, itu gambar bogel dia. Tak ada siapa yang paksa dia mengaku. Dia jujur, dia buat dan dia mengaku. Tak seperti boss dia, yang buat tak tak mahu mengaku. Angkat sumpah pun tak nak.

Jeng jeng jeng rupa-rupanya pasangannya adalah seorang Pemuda pimpinan PKR muda, seorang melayu. Amoi ini juga di kaitkan ada hubungan dengan seorang YB PKR. Bukan seorang YB, ada yang kata dua orang YB PKR.

Tapi yang penting dia kata itu gambar bogel dia. Dia nak letak jawatan. Tapi pimpinan PKR tak bagi resign. Khalid nerd rela bersubahat dan bersengkokol dengan kemaksiatan. Tak apa. Itu cubaan ! Biasalah Bapa borek Anak rintik.

Empat kisah seks ini adalah kejayaan no 1 pentadbiran kerajaan PR selama setahun. Menunjukkan komitment mereka membela golongan yang pro seks semasa menjadi YB. Punyai skandal seks tak apa, itu personal matter.

Seks Bukit Selambu, Seks Pelabuhan Klang dan Seks Bukit Lanjan adalah kisah benar. Ini kisah dan tauladan.

Betapa bangkrap nya saksiah peribadi dan akhlak pemimpin PKR. Sebuah parti yang bergelumang dengan agenda seks bebas. Seks suatu perjuangan. Selamat kah malaya kita dengan kerajaan Seks bebas ini ? Tepuk dada tanya iman.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: